Ειδήσεις
Home / Νεα προιοντα / Volkan: Λανσάρει τη Volkan Grey με περγαμόντο

Volkan: Λανσάρει τη Volkan Grey με περγαμόντο

Η First Lomax, παραγωγός της Volkan, συνεχίζει τη δυναμική της παρουσία με την προσθήκη μιας ακόμη μπίρας στη γκάμα των ήδη παραγόμενων ετικετών, τη Volkan Santorini Grey. Η Volkan καινοτομεί λανσάροντας την ιδιαίτερη Volkan Santorini Grey με Περγαμόντο. Το Περγαμόντο, γνωστό στη βοτανολογία ως Citrus Bergamia, είναι ένα είδος Κίτρου το οποίο έχει γίνει γνωστό στο ευρύτερο κοινό από το αγγλικό τσάι Earl Grey.

Καλλιεργείται στη Μεσόγειο εδώ και χιλιάδες χρόνια, κυρίως στα Ελληνόφωνα χωριά της Σικελίας, τα Ιόνια Νησιά και τη Μικρά Ασία κάνοντας το ένα αμιγώς ελληνικό προϊόν. Το Περγαμόντο, σε συνδυασμό με το μέλι Σαντορίνης και το Κίτρο Νάξου, τελειοποιεί τη γεύση της Volkan Santorini Grey καθιστώντας τη μια ευδιάκριτη ελληνική γεύση ιδιαίτερης σημασίας για την Ελλάδα καθώς μας θυμίζει τη Μικρά Ασία που αφήσαμε πίσω το 1922. Τώρα, 92 χρόνια μετά, το περγαμόντο αποτελεί πηγή έμπνευσης της Volkan Santorini Grey, ένα προϊόν που έχει ήδη αποσπάσει τα καλύτερα σχόλια, με κορυφαία sites και blogs να την κατονομάζουν ως ένα εξαίρετο προϊόν, το καλύτερο στη κατηγορία της λευκής μπίρας.
Οργανοληπτικά μπίρας: το σώμα της σταρένιας Volkan Santorini Grey είναι ανάλαφρο, με έντονα δροσιστική γεύση. Τα αρώματα του περγαμόντου, με ουρά από τα φύλλα του κίτρου, λεμονανθών και το γλυκό τελείωμα από μέλι Σαντορίνης, έχουν ως αποτέλεσμα αυτή την ιδιαίτερη γεύση. Ο αφρός είναι μέσης διάρκειας, έντονα αρωματικός με γλυκιά επίγευση. Η Volkan Santorini Grey διατίθεται σε φιάλη 330 ml.