Το Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία “Best New Taste” απονεμήθηκε στο Roof Top εστιατόριο Sky Lounge Dinning Bar του Ξενοδοχείου Melia Athens στο πλαίσιο των Estia Awards που πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 21/11 στο Gazarte. Το Χρυσό Βραβείο παρέλαβε ο Executive Chef του Ξενοδοχείου Melia Δημήτρης Καράμπαμπας.
Κατά την παραλαβή του βραβείου ο Δημήτρης Καράμπαμπας μεταξύ άλλων τόνισε: «Ευχαριστούμε την επιτροπή των Estia Awards γι’ αυτή την μεγάλη διάκριση του SKY LOUNGE DINING BAR του Melia Athens Hotel. Η φιλοσοφία μας να μαγειρεύουμε κλασικές Ελληνικές συνταγές με παραδοσιακά υλικά αλλά με νέες τεχνικές μαγειρέματος δημιούργησε μια άρτια fine dinning εμπειρία που αγαπήθηκε από όλους. Ευχαριστούμε όλους όσους στηρίζουν το SKY LOUNGE DINING BAR. Τους πελάτες μας Έλληνες και ξένους που όλο το καλοκαίρι έδειξαν την αγάπη τους στο μενού μας αλλά και και το έμψυχο δυναμικό του ξενοδοχείου γιατί είναι μια υπέροχη ομάδα που λειτουργεί άψογα και τους ευχαριστώ όλους θερμά γι’ αυτό το αποτέλεσμα».