Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / FDF: Η κυρία Fiona Kendrick αναλαμβάνει την προεδρία

FDF: Η κυρία Fiona Kendrick αναλαμβάνει την προεδρία

Η κυρία Fiona Kendrick είναι η νέα πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τροφίμων και Ποτών (Fοοd and Drink Federation). H κυρία Kendrick ηγείται της Nestle για την περιοχή της Μ. Βρετανίας και Ιρλανδίας και εξελέγη πρόεδρος του FDF για το 2015, διαδεχόμενη τον κ. Richard Evans, προέδρου της PepsiCo για τις περιοχές της Δυτικής Ευρώπης και της Νότιας Αφρικής. Η επίσημη παράδοση της θέσης θα πραγματοποιηθεί στις 15 Δεκεμβρίου.
Ο απερχόμενος πρόεδρος του FDF, κ. Richard Evans δήλωσε: «Ήταν χαρά μου να ηγηθώ του έργου του FDF, αρχικά ως προεδρεύων της επιτροπής για την Υγεία και Ευεξία και στη συνέχεια ως πρόεδρος της Ομοσπονδίας. Είχα την υποστήριξη μιας αφοσιωμένης και αποδοτικής εκτελεστικής ομάδας, την οποία και θα ήθελα να ευχαριστήσω. Η Fiona Kendrick έχει ήδη σημαντική συμβολή στο έργο του FDF, ως πρόεδρος της επιτροπής Ανταγωνισμού και χαίρομαι που εξελέγη για το αξίωμα του προέδρου για το 2015. Της εύχομαι κάθε επιτυχία στο νέο της ρόλο».
Η νεοεκλεγείσα πρόεδρος, κυρία Fiona Kendrick αναφέρει: «Είμαι ενθουσιασμένη με την εκλογή μου ως προέδρου της Ομοσπονδίας Τροφίμων και Ποτών. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με τα μέλη μας, αξιοποιώντας τη μεγάλη πρόοδο που επετεύχθη επί της προεδρίας του Richard, προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι η βιομηχανία μας θα παραμείνει ανταγωνιστική και θα συνεχίσει να αναπτύσσεται και στο μέλλον».

ΠΗΓΗ: fdbusiness.com