Ειδήσεις
Home / Νεα προιοντα / Η Mangaroca Batida de Coco σε νέα συσκευασία

Η Mangaroca Batida de Coco σε νέα συσκευασία

Η Mangaroca Batida de Coco, το πασίγνωστο λικέρ καρύδας που παρασκευάζεται με βάση μια σαγηνευτικά εξωτική και ταυτόχρονα πρωτότυπη Βραζιλιάνικη συνταγή, αποτελεί μια cult επιλογή. Πρόσφατα, το Brand ανέλαβε η Henkell & Co-Gruppe και έτσι το γνωστό λικέρ αποκτά νέο design.

Στόχος της νέας εμφάνισης είναι να ενισχυθεί το βραζιλιάνικο ύφος και look και να τονώσει την κατανάλωση στα σημεία πώλησης.

Από τον Ιούλιο του 2017, η Mangaroca Batida de Coco, αποκτά σύγχρονο look που εξασφαλίζει υψηλά επίπεδα αναγνωρισιμότητας. Κεντρικό στοιχείο της ανανέωσης είναι το μοντέρνο, ψηλόλιγνο σχήμα του μπουκαλιού, που διευκολύνει στη χρήση του. Το μπουκάλι αλλάζει σχήμα, ενώ διατηρεί το χαρακτηριστικό ανάγλυφο στο γυαλί. Η χαρακτηριστική εικόνα του cockatoo μετακινείται στο κέντρο της προσοχής, επάνω στη γοητευτικά απλή ετικέτα, με το γνώριμο ασπρόμαυρο και χρυσό background. H νέα ετικέτα αυξάνει την αναγνωρισιμότητα του brand, ενώ παράλληλα, η νέα κομψή του εμφάνιση θα “κατακτήσει” τους νέους καταναλωτές και τους πιστούς fans του Batida.

Εκτός από τις προβολές και τα προωθητικά υλικά που θα υπάρχουν στους χώρους πώλησης, οι κοπέλες της Mangaroca Batida de Coco θα επισκέπτονται όλο το καλοκαίρι τις παραλίες και τα πιο “ζωηρά” beach bars, δροσίζοντας τους λουόμενους με τροπικά cocktails, Pina Colada, Orange Batida & Mangaroca Maracuja. Παράλληλα, το νέο, επανασχεδιασμένο website, θα παρέχει πολλές πληροφορίες και διασκεδαστικά στοιχεία για το εξωτικό λικέρ καρύδας, με τις βραζιλιάνικες ρίζες και θα προσκαλεί τους καταναλωτές να ανακαλύψουν τη Mangaroca Batida de Coco.