Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Έρευνα του Πανεπιστημίου Αιγαίου για την “καινοτομικότητα” των επιχειρήσεων τροφίμων

Έρευνα του Πανεπιστημίου Αιγαίου για την “καινοτομικότητα” των επιχειρήσεων τροφίμων

Το Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων & Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου διεξάγει πανελλαδική έρευνα αποτύπωσης της “διαχειριστικής επάρκειας” και “καινοτομικότητας” των μεταποιητικών επιχειρήσεων (κυρίως τροφίμων) μέσω της συμπλήρωσης του ερωτηματολογίου στον κάτωθι σύνδεσμο:

https://goo.gl/forms/3b7o84pEayFopdPD3

Η έρευνα δεν χρηματοδοτείται από  κάποιο πρόγραμμα και γίνεται στα πλαίσια ενός 3 ετούς σχεδίου αποτύπωσης, παρακολούθησης, και προτάσεων βελτίωσης της ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ που έχει ξεκινήσει η Μονάδα Διαχείρησης Επιχειρηματικότητας & Καινοτομίας Τροφίμων – ΔΕΚΤ του Τμήματος: http://www.fns.aegean.gr/research_FBMI.html

Οι επιχειρήσεις που θα συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο θα έχουν την δυνατότητα, μετά το πέρας της επεξεργασίας των αποτελεσμάτων να μάθουν:
ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΚΟΤΗΤΑΣ τους σε σχέση με τον μέσο όρο που η έρευνα θα αναδείξει.