Σε ένα περίπτερο 100 τ.μ., η Creta Farms παρουσίασε στην 4η Food Expo το νέο της εγχείρημα στο νωπό χοιρινό κρέας.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:
H Creta Farms, ως ο μεγαλύτερος παραγωγός χοιρινού κρέατος στην Ελλάδα, αποφάσισε σε αυτήν τη έκθεση να επικεντρωθεί στο νέο μεγάλο της εγχείρημα και να ενημερώσει τους επισκέπτες για το νέο επώνυμο χοιρινό νωπό κρέας που θα έχουν την δυνατότητα να το βρίσκουν και χύμα αλλά και συσκευασμένο, σε ράφι & σε πάγκο.
Το «χοιρινό Εν Ελλάδι» της Creta Farms είναι ένα 100% ελληνικό προϊόν, τρυφερό και ζουμερό χάρη στην ειδική εκτροφή του με παρθένο ελαιόλαδο, κρητικά βότανα και εσπεριδοειδή. Με την επιλογή του «χοιρινού Εν Ελλάδι», κάθε επαγγελματίας που ενημερώθηκε στην έκθεση, συνειδητοποίησε ότι έχει πλέον την ευκαιρία να εξασφαλίζει ένα κρέας εγγυημένα ελληνικό από την Creta Farms, με όλες τις αξίες του ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ, ώστε να μπορεί να διαφοροποιείται από τον ανταγωνισμό σε ποιότητα και γεύση.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος της Creta Farms, κ. Εμμανουήλ Δομαζάκης με την ολοκλήρωση της έκθεσης δήλωσε: «Στην CRETA FARMS κάθε ευκαιρία πού έχουμε την αξιοποιούμε για να αναδείξουμε πόσο σπουδαίο αλλά και βασικό ρόλο παίζει η Καινοτομία και η πατέντα Εν Ελλάδι. Αυτό ακριβώς κάναμε και στην 4η FOOD EXPO. Μιλήσαμε στο κοινό της Έκθεσης για καινοτομία, ποιότητα, μοναδική γεύση και νοστιμιά. Δώσαμε έμφαση στο νέο μεγάλο λανσάρισμα του «χοιρινού Εν Ελλάδι» στην εισαγωγή των προϊόντων Εν Ελλάδι στο κλάδο εστίασης και φέραμε σε πρώτη επαφή το κοινό με το OLIVING, πως δηλαδή οι πατέντες μας αναγνωρίζονται στις αγορές του εξωτερικού. Καταφέραμε κατά τη διάρκεια της έκθεσης να προσφέρουμε ουσιαστική λύση στους επαγγελματίες του χώρου, ώστε να μην ανησυχούν για το αποτέλεσμα της δουλειάς τους! Η εμπιστοσύνη τόσο του κοινού όσο και των επαγγελματιών του Κλάδου μας δίνει τη δύναμη και την ώθηση να συνεχίσουμε με τον ίδιο παλμό για ένα κόσμο που θα μάθει να τρέφεται και να ζει καλύτερα».