Ειδήσεις
Home / Νεα προιοντα / Optima Pastry: Αποκλειστική διανομή της άνυδρης ζάχαρης Dolomiti

Optima Pastry: Αποκλειστική διανομή της άνυδρης ζάχαρης Dolomiti

Η συνεργασία της Optima Pastry με την ιταλική εταιρεία Laped, που εξειδικεύεται στην παραγωγή ζαχαρόπαστας και προϊόντων ζάχαρης, επεκτείνεται. Η Optima Pastry διανέμει πλέον κατ’ αποκλειστικότητα στην ελληνική αγορά την άνυδρη ζάχαρη  άχνη Dolomiti, που αποτελεί κατοχυρωμένη πατέντα της Laped.

Η Dolomiti είναι λευκή, άνυδρη ζάχαρη που χρησιμοποιείται στο πασπάλισμα των προϊόντων ζαχαροπλαστικής. Τα σημαντικότερα πλεονεκτήματά της είναι ότι δεν απορροφά την υγρασία και παραμένει πάντα λευκή και μαλακή, ενώ είναι απαλλαγμένη από χρωστικές ουσίες και πρόσθετα χημικά. Χάρη στην ειδική διαδικασία παραγωγής της, η οποία παρέχει μικρο-ενθυλάκωση με υδρογονωμένα φυτικά λίπη, η Dolomiti είναι ιδιαίτερα ανθεκτική στην υγρασία.

Η ημικατεργασμένη αυτή ζάχαρη είναι κατάλληλη τόσο για φρέσκα όσο και για μακράς διαρκείας προϊόντα αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, αλλά και για όλες τις τηγανητές, γλυκές δημιουργίες, όπως λουκουμάδες, ντόνατ και τηγανίτες. Χρησιμοποιείται, επίσης, σε μιλφέιγ, βασιλόπιτες, κουραμπιέδες, και σε όλα τα γλυκά που διακοσμούνται με άχνη ζάχαρη.