Η σειρά κρασιών Μικρός Βοριάς, κλείνει φέτος 15 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά και με φρέσκα νεανικά αρώματα μεταφέρει στο τραπέζι και την καρδιά σας τη συντροφιά του καλού κρασιού.
Στην ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρεται: “Με γεύση εκλεπτυσμένη, κι όμως τόσο στιβαρή, αρώματα φρούτων και φρέσκια διάθεση ο πολυβραβευμένος Μικρός Βοριάς Chardonay– Sauvignon Blanc μαγεύει ευχάριστα τις αισθήσεις. Η αξεπέραστη επαφή των ποικιλιών Chardonay και Sauvignon σε ένα μπουκάλι, θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον της παρέας αναδεικνύοντας εξαιρετικά τη γεύση λευκών κρεάτων και ψαριών. Ο Λευκός Μικρός Βοριάς συνδυάζεται μοναδικά με σαλάτες, ψητά λαχανικά και τυριά, ενώ απογειώνει την γεύση των ζυμαρικών συνοδευμένων από λευκές σάλτσες.
Ο Μικρός Βοριάς Merlot –Cabernet Sauvignon, με το βαθύχρωμο πορφυρό χρώμα και τις βιολετί ανταύγειες, σερβίρεται μεταξύ 14°C-16°C. Η εντυπωσιακή του εμφάνιση σε συνδυασμό με την ποικιλία των γλυκών γεύσεων και κυρίαρχων αρωμάτων που το συνθέτουν, θα μετατρέψουν κάθε σας γεύμα στο απόγειο της γαστρονομικής απόλαυσης. Επιτρέψτε του να λάμψει συνοδεύοντάς το με ψητά κρέατα και υπογραμμίστε τη γεύση του με ζυμαρικά με πικάντικές κόκκινες σάλτσες. Η πλούσια και άκρως αρωματική του επίγευση, συναντά περίτεχνα ακόμη και τα ανάλαφρα τυριά.
Τα φρέσκα αρώματα του Μικρού Βοριά Rose σε συνδυασμό με το ακαταμάχητο, γλυκό, χρώμα του, το κατατάσσουν σε ένα από τα καλύτερα κρασιά της κατηγορίας του. Η ευγένεια και μεγαλοπρέπεια της γεύσης του θα σας εντυπωσιάσουν. Η ένωση όξινων και γλυκών φρούτων με τα αρώματα της βιολέτας και του μενεξέ δημιουργούν μία γεύση ονειρική, που συνδυάζεται άψογα με κλασικά ελληνικά λαδερά πιάτα, κοτόπουλο αλλά και ψάρι μαγειρεμένα σε κόκκινες αποχρώσεις, που θα συναρπάσουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο. Προσφέρεται ιδανικά και ως απεριτίφ”.