Σε συνέχεια της διεθνούς βράβευσης της ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ στα φετινά International Cheese Awards, τρεις ακόμη σημαντικές, εγχώριες διακρίσεις έρχονται να προστεθούν στο ενεργητικό της εταιρείας. Συγκεκριμένα, η Φέτα Π.Ο.Π. ΗΠΕΙΡΟΣ με 40% λιγότερο αλάτι*, το Γιδοτύρι και το Ταλαγάνι απέσπασαν χρυσό βραβείο στις κατηγορίες «Λευκό Τυρί Άλμης» και «Τυρί Σχάρας», στο πλαίσιο του Athens Cheese and Food Festival 2016.
Ο 4ος Διαγωνισμός Ελληνικών Τυριών και Γαλακτοκομικών προϊόντων (Athens Cheese and Food Festival) πραγματοποιήθηκε στις 14-16 Οκτωβρίου, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Στόχος του διαγωνισμού είναι όχι μόνο η ανάδειξη του πλούτου και της ποιότητας των ελληνικών τυριών, αλλά και η γνωριμία και προώθηση των διαφορετικών κατηγοριών ελληνικών τυριών στο καταναλωτικό και εμπορικό κοινό.