Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Προμηθευτές από 10 χώρες στην 5η έκθεση Super Market, Mini Market και Περίπτερο.

Προμηθευτές από 10 χώρες στην 5η έκθεση Super Market, Mini Market και Περίπτερο.

Δυνατότητα συνεργασίας με τις μεγαλύτερες αλυσίδες super market της Ευρώπης, όπως Edeka, Lidl, Metro International και Morrisons, προσφέρει η συμμετοχή στην 5η έκθεση Super Market, Mini Market και Περίπτερο, που θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου.

Όπως αναφέρεται από την διοργανώτρια εταιρεία, ΡΟΤΑ, κορυφαίοι προμηθευτές super market  από την ελληνική και την παγκόσμια αγορά θα επισκεφτούν την έκθεση για τα super market, mini market, περίπτερα, παντοπωλεία, καταστήματα ψιλικών και όλα τα σημεία λιανικής, διοργανώνεται για 5η συνεχή χρονιά.

Η έκθεση Super Market, Mini Market και Περίπτερο θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου στο Metropolitan Expo και παρουσιάζει λύσεις σε προϊόντα και υπηρεσίες που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες τροφοδοσίας και εξοπλισμού όλων των σημείων λιανικής, όπως τρόφιμα, γαλακτοκομικά, προϊόντα ευρείας κατανάλωσης, ζαχαρώδη, ποτά, αναψυκτικά, καπνικά, συστήματα πληροφορικής κ.ά.

Στη διοργάνωση του 2016 η έκθεση έχει εξασφαλίσει την συμμετοχή διεθνών αγοραστών που προμηθεύουν μεγάλες ευρωπαϊκές αλυσίδες super market από τη Γερμανία, την Αγγλία, την Σουηδία, την Ελβετία, την Ιταλία, το Βέλγιο, την Ολλανδία, την Πολωνία, το Λουξεμβούργο και την Κροατία. Οι εκθέτες έχουν την ευκαιρία  να παρουσιάσουν τα ιδιαίτερα ελληνικά προϊόντα και να πραγματοποιήσουν επιχειρηματικές συναντήσεις με τους αγοραστές από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Ανάμεσα τους, οι αγοραστές προμηθεύουν τις μεγαλύτερες αλυσίδες super market της Ευρώπης όπως Aldi, Lidl, Edeka, Metro International, Morrisons, Eurospar, Asda και άλλους.