Ειδήσεις
Home / Προσωπα / Tetra Pak: Νέος Managing Director στη νοτιοανατολική Ευρώπη

Tetra Pak: Νέος Managing Director στη νοτιοανατολική Ευρώπη

Η Tetra Pak®, ηγέτης στην επεξεργασία και συσκευασία τροφίμων, διόρισε πρόσφατα τον Francesco Faella νέο Managing Director για την περιοχή της νοτιοανατολικής Ευρώπης. Ο Francesco αντικατέστησε την Maria Krasilowez, η όποια ανέλαβε νέο ρόλο στην Tetra Pak.

Με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της συσκευασίας τροφίμων, ο Francesco διαθέτει πλούσιες διοικητικές και λειτουργικές γνώσεις.  Είναι κάτοχος MBA και μεταπτυχιακού τίτλου στην ηλεκτρονική μηχανική και έχει αποκτήσει μεγάλη εμπειρία στον τομέα ανάπτυξης και διαχείρισης Προϊόντων, στο Marketing και στις Πωλήσεις καθώς επίσης και σε ζητήματα τεχνικής υποστήριξης.

Ο Francesco είχε προηγουμένως εργαστεί σε σημαντικές θέσεις στην Tetra Pak®, η πιο πρόσφατη από τις οποίες ήταν η θέση του Cluster Portfolio Director για την Ευρώπη & την Κεντρική Ασία και Product Director για λογαριασμό του παγκόσμιου τμήματος της εταιρείας.

«Είναι γεγονός ότι το επιχειρηματικό περιβάλλον της εποχής μας γίνεται ολοένα και πιο ανταγωνιστικό, για αυτό η παροχή λύσεων επεξεργασίας  και συσκευασίας  τροφίμων που ανταποκρίνονται στις υψηλότερες απαιτήσεις παραμένει για εμάς η μεγαλύτερη προτεραιότητα. Πιστεύω πως η Tetra Pak® μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στην παροχή προϊόντων και υπηρεσιών στους παραγώγους τροφίμων και ποτών συμβάλλοντας στην επιτυχία τους. Σε συνεργασία με νέους αλλά και παλιούς πελάτες, σκοπεύουμε να αναπτύξουμε την αγορά και να εκμεταλλευτούμε όλες τις  νέες ευκαιρίες. Είμαι ενθουσιασμένος και νιώθω ιδιαίτερη τιμή που αναλαμβάνω αυτό το ρόλο και ανυπομονώ να ηγηθώ της μελλοντικής ανάπτυξης της εταιρίας στην νοτιοανατολική Ευρώπη», δηλώνει ο κ. Faella.

Στη νέα του θέση, ο Francesco Faella θα εδρεύει στο Βελιγράδι και θα διευθύνει τις δραστηριότητες την εταιρίας σε 14 αγορές της νοτιοανατολικής Ευρώπης, οι μεγαλύτερες από τις οποίες είναι αυτές της Σερβίας, της Ελλάδας, της Κροατίας και της Ρουμανίας.