Σε υπογραφή μακροπρόθεσμης συμφωνίας για τη διανομή των προϊόντων της Μικροζυθοποιίας SEPTEM, προχώρησε η Β.Σ. Καρούλιας.
Ο κ. Χρήστος Αργυρού, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας δηλώνει: «Με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοινώνουμε την έναρξη συνεργασίας μας με την Μικροζυθοποιία SEPTEM η οποία είναι γνωστή για την εξαιρετική και ξεχωριστή ποιότητα των προϊόντων της. Η εταιρεία Β.Σ.Καρούλιας θα επιταχύνει την ανοδική τάση των προϊόντων της Μικροζυθοποιίας SEPTEMστην Ελληνική αγορά, τόσο βασιζόμενη στο δίκτυο της, όσο και με τις ενέργειες που θα σχεδιαστούν. »
Στην ανακοίνωση της εταιρείας, αναφέρεται:
Η σφραγίδα της craft μπύρας και των μικροζυθοποιών είναι η καινοτομία, καθώς παράγουν παραδοσιακά είδη με διαφορετική οπτική, ενώ παράλληλα αναπτύσσουν νέα είδη που δεν έχουν προηγούμενο. Στο Ωρολόγιο Ευβοίας δημιουργήθηκε από το Χημικό-Οινολόγο Σοφοκλή Παναγιώτου και τον Οικονομολόγο αδελφό του Γιώργο, η Μικροζυθοποιία Septem, η οποία ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2009 την διακίνηση φρέσκιας, μη παστεριωμένης μπύρας.
Το όραμά της SEPTEM είναι να γίνει η ελληνική Mικροζυθοποιία, που στην συνείδηση του καταναλωτή, τα προϊόντα της, θα είναι συνώνυμα της γαστρονομικής απόλαυσης και θα αποτελέσουν σημεία αναφοράς για την διαφοροποιημένη ποιοτική μπύρα. H Μικροζυθοποιία Septem εξάγει τα προϊόντα της σε δέκα χώρες, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει βραβευθεί σε πολλούς διεθνείς διαγωνισμούς, με αποκορύφωμα το 2015 που αναδείχτηκε “BestBrewerofEurope” στο InternationalBeerChallengeστο Λονδίνο.