Έχοντας επενδύσει περισσότερα από τρία χρόνια στην έρευνα και την ανάπτυξη, η ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ παρουσιάζει ένα καινοτόμο προϊόν: μια Φέτα Π.Ο.Π. που παράγεται με 100% φυσικό τρόπο και περιέχει 40% λιγότερο αλάτι* από την «κλασική» φέτα, ενώ έχει αυθεντική, μεστή γεύση.
Η Φέτα ΗΠΕΙΡΟΣ με 40% λιγότερο αλάτι* έρχεται να καλύψει τις διατροφικές ανάγκες ενός σημαντικού ποσοστού των Ελλήνων καταναλωτών που πρέπει να ελέγχουν την πρόσληψη αλατιού– περίπου 2,8 εκατ. άτομα με αυξημένη αρτηριακή πίεση– αλλά και μια ολοένα αναπτυσσόμενη κατηγορία καταναλωτών που, γενικά, προσέχουν τη διατροφή τους.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, “η τεχνογνωσία, η τεχνολογία και η άρτια εξοπλισμένη μονάδα παραγωγής της ΗΠΕΙΡΟΣ, σε συνδυασμό με την έμπνευση, το μεράκι και την αφοσίωση των ανθρώπων της, που δεσμεύονται να αναπτύσσουν και να φέρνουν στο τραπέζι του καταναλωτή προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας, παραδοσιακά αλλά και καινοτόμα, οδήγησαν στη δημιουργία αυτού του νέου, πρωτοποριακού προϊόντος.
Η Φέτα ΗΠΕΙΡΟΣ με 40% λιγότερο αλάτι*, παράγεται με 100% φυσικό τρόπο από αιγοπρόβειο γάλα, έχει όλα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που την καθιστούν τυρί Π.Ο.Π., ενώ η γεύση της παραμένει ασυμβίβαστα μεστή και αυθεντική. Τόσο οι τιμές του αλατιού όσο και η γεύση του τυριού παραμένουν σταθερές από την ημερομηνία παραγωγής ως την ημερομηνία κατανάλωσης. Μόνο: 0,4γρ αλάτι ανά 30γρ προϊόντος”.
*από ομοειδή προϊόντα