Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / 3 βραβεία απέσπασε η AVRAMAR από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης

3 βραβεία απέσπασε η AVRAMAR από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης

Η AVRAMAR διακρίθηκε για άλλη μια χρονιά από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης στις Βρυξέλλες, λαμβάνοντας 3 βραβεία Superior Taste Awards, για τα υψηλής ποιότητας ψάρια της, ελληνικής και κατ’ επέκταση μεσογειακής προέλευσης, την τσιπούρα, το φαγκρί και τον κρανιό.

Η τσιπούρα της AVRAMAR απέσπασε για τρίτη φορά την υψηλότερη βαθμολογία για την εξαιρετική της γεύση, δηλαδή τρία αστέρια. Το φαγκρί και ο κρανιός της AVRAMAR απέσπασαν επίσης εξαιρετικά σχόλια για την αξιοσημείωτη γεύση τους, λαμβάνοντας δύο αστέρια.  Υπενθυμίζεται ότι το Λαβράκι της AVRAMAR, βραβεύτηκε το 2022 με 3 αστέρια και η εν λόγω διάκριση ισχύει για 3 χρόνια.

Κάθε χρόνο, το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης διοργανώνει τα Superior Taste Awards, τα οποία ουσιαστικά αποτελούν μια σφραγίδα αδιαμφισβήτητης ποιότητας και κύρους των προϊόντων, με την αξιολόγηση να περιλαμβάνει κριτικό έλεγχο διαφόρων πτυχών τους, όπως η εμφάνιση, η γεύση, η υφή και η μυρωδιά. Τα προϊόντα που διακρίνονται με Superior Taste Award έχουν υποβληθεί σε αυστηρή αξιολόγηση από περισσότερους από 200 επαγγελματίες σεφ και σομελιέ.

Τα Βραβεία Γεύσης αντικατοπτρίζουν την ακλόνητη δέσμευση της AVRAMAR να παρέχει εξαιρετικές γεύσεις, υφές και ποιότητα σε πελάτες και καταναλωτές σε όλο τον κόσμο. Η αναγνώριση από φημισμένους σεφ ενισχύει την αξιοπιστία και την υπόσχεση  της AVRAMAR να προσφέρει «Καλύτερα Ψάρια για Καλύτερη Ζωή».

«Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα μας, που παραμένει πιστή στη δέσμευσή μας να προσφέρει τα καλύτερα ψάρια που διαθέτει η Μεσόγειος. Είμαστε υπερήφανοι για τα εξαιρετικά προϊόντα μας και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να παρέχουμε τις καλύτερες γεύσεις, υφές και ποιότητα στους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο», ανέφερε ο Thor Talseth, Group CEO.

Δείτε όλη την λίστα των νικητών εδώ:

https://www.tasteinstitute.com/en/awardedproducts/superiortasteawards