Ειδήσεις
Home / Top Slider / Ο Μιχάλης Ορφανουδάκης νέος επικεφαλής στην JDE Ελλάδος

Ο Μιχάλης Ορφανουδάκης νέος επικεφαλής στην JDE Ελλάδος

Ο Μιχάλης Ορφανουδάκης αναλαμβάνει καθήκοντα Country Manager, Retail Greece, της JDE Ελλάδος, αναφερόμενος στον Γενικό Διευθυντή Νοτίου και Κεντρικής Ευρώπης, Nikolay Stefanov.

Ο κ. Ορφανουδάκης διαθέτει πλούσια εμπειρία στον FMCG κλάδο, δραστηριοποιούμενος τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, ως επικεφαλής διαφορετικών επιχειρηματικών μονάδων και διευθύνσεων, ενώ τελευταία του θέση ήταν στην PepsiCo, όπου από το 2017 εκτελούσε καθήκοντα Revenue Management & Transformation Office Sr.Director, με περιοχή ευθύνης την Ανατολική Ευρώπη.

Ξεκίνησε την καριέρα του στην PepsiCo, το 1998, αναλαμβάνοντας ρόλους διαρκώς αυξανόμενης ευθύνης στους τομείς της Ανάπτυξης Πωλήσεων (Sales Development)  και του Επιχειρηματικού Σχεδιασμού (Business Planning) στην Ελλάδα, ενώ το 2007 προήχθη σε Οικονομικό Διευθυντή Ανατολικών Βαλκανίων, με έδρα το Βουκουρέστι.

Από τη θέση αυτή συνέβαλε καθοριστικά στην απρόσκοπτη ενσωμάτωση των εταιρειών Star Foods και PepsiAmericas στην PepsiCo, αλλά και στη δημιουργία ενός περιβάλλοντος υγιούς και αποτελεσματικής οικονομικής διαχείρισης.

Συνεχίζοντας την πορεία του, μετακινήθηκε στο Βελιγράδι, όπου και ανέλαβε το 2012 το ρόλο του Εμπορικού Διευθυντή για την PepsiCo Δυτικών Βαλκάνιων, χαράζοντας μια νέα επιχειρηματική στρατηγική και βελτιστοποιώντας την οργανωτική δομή, με τρόπο που επέτρεψε στην εταιρεία να μεγιστοποιήσει τις προοπτικές της και να ενισχύσει σημαντικά τα αποτελέσματά της.

Jacobs Douwe Egberts στην Ελλάδα διατηρεί ισχυρή παρουσία τόσο στο κανάλι της λιανικής, όσο και στο επαγγελματικό, με ιστορικά brands όπως Jacobs, Bravo, L’O r , Tassimo, Maxwell House,La Meloise και Douwe Egberts.