Ειδήσεις
Home / Retail / Γαλαξίας: Οργισμένη διάψευση για δημοσίευμα που την φέρει να διαπραγματεύεται με ΑΒ

Γαλαξίας: Οργισμένη διάψευση για δημοσίευμα που την φέρει να διαπραγματεύεται με ΑΒ

Με επίσημη ανακοίνωσή της η αλυσίδα σούπερ μάρκετ Γαλαξίας (Πέντε Α.Ε.) διαψεύδει το «συκοφαντικό», όπως το χαρακτηρίζει, δημοσίευμα που έκανε λόγο για διαπραγματεύσεις με την ΑΒ Βασιλόπουλος.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση, την οποία υπογράφει το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας, αναφέρει τα εξής: «Το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018,αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα insider.gr, άρθρο της δημοσιογράφου Ελένης Μπότα με τον τίτλο “Η ΑΒ Βασιλόπουλος “φλερτάρει” με το Γαλαξία”, σύμφωνα με το οποίο, ο “Γαλαξίας” διαπραγματεύεται την πώλησή του στον ΑΒΒασιλόπουλο, υπογραμμίζοντας μάλιστα ότι ο “Γαλαξίας” είναι θετικός στο ενδεχόμενο ενός τέτοιου “γάμου”, με τις διεργασίες να είναι σε καλό επίπεδο.

Το άρθρο αυτό, απόλυτα συκοφαντικό, αιφνιδίασε την αγορά και προκάλεσε σοβαρή αναταραχή στην εταιρεία μας. Είναι αδιανόητο να σπιλώνεται με τέτοια ελαφρότητα και ανευθυνότητα η εταιρεία μας, η οποία από την ίδρυσή της αναγνωρίζεται από την αγορά για τη συνέπεια και την αξιοπιστία της.

Ο “Γαλαξίας” δεν έχει διαπραγματευτεί ποτέ, αλλά ούτε και έχει μπει ποτέ σε τέτοιου είδους διεργασίες. Το εν λόγω άρθρο είναι απόλυτα αναληθές, κακόβουλο και άκρως συκοφαντικό.

Ζητάμε την άμεση διάψευση του άρθρου αυτού και δηλώνουμε ότι ο “Γαλαξίας” επιφυλάσσεται των δικαιωμάτων του και θα προσφύγει στη δικαιοσύνη.

Ο “Γαλαξίας” ήταν, είναι και θα παραμείνει ελληνικός».