Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / 100 χρόνια Λουμίδης Παπαγάλος στην 15η έκθεση HO.RE.CA.

100 χρόνια Λουμίδης Παπαγάλος στην 15η έκθεση HO.RE.CA.

O Λουμίδης Παπαγάλος μένοντας πιστός στο καθιερωμένο ραντεβού του με τους λάτρεις του καφέ, συμμετέχει για ακόμη μία χρονιά στην παγκοσμίου εμβέλειας ετήσια έκθεση της HO.RE.CA. Από τις 7 έως τις 10 Φεβρουαρίου ο αγαπημένος μας Παπαγάλος ανοίγει τα φτερά του και «προσγειώνεται» στο Hall 1 του Εκθεσιακού Κέντρου METROPOLITAN EXPO στα Σπάτα.

Η εξειδικευμένη ομάδα coffee experts και οι δεξιοτέχνες baristi του Λουμίδη Παπαγάλου είναι έτοιμοι να υποδεχτούν τους φίλους του ελληνικού καφέ και να μοιραστούν μαζί τους όλα τα μυστικά τους

Το περίπτερο του Λουμίδη Παπαγάλου θα φοράει τα γιορτινά του, αφού φέτος κλείνει τα  100!! Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις της κατηγορίας, καθώς ο γνωστός coffee expert του Λουμίδη Παπαγάλου, Σπύρος Αλεξόπουλος, θα τους περιμένει για συναρπαστικές παρουσιάσεις και ανταλλαγή ιδεών, εστιάζοντας στις καινοτομίες της μάρκας: Στην πρωτοποριακή μέθοδο παρασκευής της κρύας εκδοχής του ελληνικού καφέ, την αγαπημένη μας νέα συνήθεια Λουμίδης Frio, αλλά φυσικά και στο νέο προϊόν Μονοποικιλιακός που μόλις έκανε την εμφάνισή του στην αγορά!

Οι παρουσιάσεις θα πραγματοποιηθούν:

  • Το Σάββατο 8/2 και ώρα 14.30-15.00.
  • Την Κυριακή 9/2 και ώρα 15.00-15.30.
Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin