Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Το Hard Rock Cafe Athens λανσάρει ειδικό μενού για την ημέρα του Αγ. Βελεντίνου

Το Hard Rock Cafe Athens λανσάρει ειδικό μενού για την ημέρα του Αγ. Βελεντίνου

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και είτε επιλέξετε να περάσετε την ρομαντική ημέρα με το έτερον σας ήμισυ είτε βγαίνοντας με φίλους, το Hard Rock Cafe Athens έχει ένα ξεχωριστό μενού που θα κάνει τους πάντες να ερωτευθούν! Το ειδικό μενού της ημέρας, με τίτλο “Flavours of Love”, θα είναι διαθέσιμο για περιορισμένο χρονικό διάστημα και περιλαμβάνει το ολοκαίνουριο Sweetheart Shake for Two, ένα αλκοολούχο shake που είναι ένας γευστικός συνδυασμός από βότκα Absolut® Vanilla, κρεμώδες παγωτό βανίλια, φρέσκες φράουλες και λεμόνι, γαρνιρισμένο με σαντιγί με γεύση φράουλα! Το Sweetheart Shake σερβίρεται με ειδικό «καλαμάκι για ερωτευμένους», έτσι ώστε  ζευγάρια αλλά και φίλοι μπορούν να απολαύσουν αυτό diner-style shake για δύο, γιορτάζοντας την αγάπη σε κάθε της έκφραση!

Το ειδικό μενού “Flavours of Love” διατίθεται σε cafe στις Η.Π.Α. και την Ευρώπη από τις 13 Φεβρουαρίου έως τις 16 Φεβρουαρίου 2019. Πέρα από το Sweetheart Shake for Two, το μενού της ημέρας του Αγ. Βαλεντίνου θα περιλαμβάνει το Strip Steak Scampi”, μια New York Strip Steak, βάρους 12 oz (περίπου 350γρ) μαριναρισμένη, τέλεια ψημένη και γαρνιρισμένη με 4 γαρίδες στο γκριλ και την κλασική σως Scampi, ενώ συνοδεύεται από εποχιακά λαχανικά και «χρυσαφένιο» πουρέ πατάτας!

“Το Sweetheart Shake for Two είναι μία αλκοολούχα λιχουδιά που σίγουρα θα συμβάλει στην ατμόσφαιρα της φετινής ημέρας του Αγ. Βαλεντίνου, ασχέτως του αν είστε σε σχέση ή όχι» δήλωσε η Leigh Merritt, Αντιπρόεδρος Food & Beverage για την Hard Rock International. “Αυτή τη χρονιά εστιάζουμε στην ανανέωση του μενού μας, και με τα παγκοσμίως διάσημα burgers μας αλλά και με τα νέα, εποχιακά μας, αλκοολούχα milkshakes μας. Αυτό το διασκεδαστικό και γευστικό ποτό είναι ο τέλειος τρόπος για να δώσουμε το στίγμα για το τι θα επακολουθήσει στα Hard Rock Cafe!”Επιπλέον, με αφορμή την ημέρα και ειδικά για τους λάτρεις των Social Media, το Hard Rock Cafe Athens συνεργάζεται με την διεθνή εταιρεία σκανδιναβικού design JYSK, για να δημιουργήσει το ιδανικό backdrop για τις valentines day selfies σας! Στον ειδικά διαμορφωμένο του ισογείου του Hard Rock θα στηθεί ένα ρομαντικό σκηνικό με πρωταγωνιστή ένα διπλό κρεββάτι JYSK καθώς και valentine’s props ώστε να αναβαθμίσετε το selfie game σας! Και μην ξεχνάτε, υπάρχει πάντα διαγωνισμός με Hard Rock δώρα!

Από τις  12/02 μέχρι τις 15/02 βγείτε μια selfie στο κρεβάτι JYSK με το άλλο σας μισό στο Hard Rock Cafe Athens και μοιραστείτε την αγάπη σας ανεβάζοντας τη φωτογραφία σας στο Instagram ή το Facebook, με τα hashtags #HRCAthens #valentinesday #GoJYSK #JYSKgr #ScandinavianSleepingAndLiving!
Οι νικητές θα ανακηρυχθούν με κλήρωση ανάμεσα στους συμμετέχοντες!