Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη δημιουργούν για τη γιορτή του Βαλεντίνου

Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη δημιουργούν για τη γιορτή του Βαλεντίνου

Η αγαπημένη γιορτή για τους ερωτευμένους πλησιάζει και τα Καφεκοπτεία Λουμίδη συμμετέχουν στον εορτασμό της προσφέροντας όμορφες προτάσεις δώρων και ξεχωριστά προϊόντα σε προσιτές τιμές.

Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη χαρίζουν μια συναρπαστική νότα στη γιορτή των ερωτευμένων,  δίνοντας στον καθένα την ευκαιρία να επιλέξει μέσα από μία μεγάλη γκάμα δώρων,  απολαμβάνοντας πάντα  εκλεκτό καφέ που συνδυάζει την φρεσκάδα, την ποιότητα και το συναίσθημα.

Με το μήνυμα «Επιλογές από καρδιάς», από την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου έως την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου τα Καφεκοπτεία Λουμίδη παρουσιάζουν προϊόντα «καρδιάς» και μοναδικές προσφορές «αγάπης». Συγκεκριμένα,  ένας ξεχωριστός συνδυασμός για… δύο  έρχεται στα Καφεκοπτεία Λουμίδη! Το «πακέτο αγάπης» περιλαμβάνει Ελληνικό Καφέ Χαρμάνι Διπλός (400gr)  και θεματικά σοκολατάκια γάλακτος (200gr) με όφελος πελάτη 15%.

Και οι εκπλήξεις του Φεβρουαρίου συνεχίζονται! Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη προσφέρουν ελκυστικές προσφορές στον Καφέ και στα συνοδευτικά προϊόντα τους. Από την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου έως και την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τον Ελληνικό Χαρμάνι Άρωμα (500gr και άνω) που προσφέρεται με έκπτωση 10%. Επιπλέον, το εξαιρετικά αρωματικό και θεραπευτικό Σαλέπι από την Πόλη διατίθεται με έκπτωση 15% στις γεύσεις: κανέλα με γαρύφαλλο, κάρδαμο με μαστίχα και βανίλια..

Στην ίδια έκπτωση και με ξεχωριστό άρωμα αυθεντικότητας προσφέρονται και τα μοναδικά ροφήματα υγείας Cretan Herbs για την αντιμετώπιση των,  Κρυολογήματος – Πονόλαιμου, Σακχάρου, , Αποτοξίνωσης, , Έντασης, Άγχους  και πολλά άλλα.