Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Παράταση συμμετοχών στα βραβεία “Made in Greece 2015”

Παράταση συμμετοχών στα βραβεία “Made in Greece 2015”

Η Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ (ΕΛ.Α.Μ.), διοργανώτρια των βραβείων “Made in Greece 2015”, αποφάσισε να ορίσει την 26η Οκτωβρίου 2015 ως νέα καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή συμμετοχών στη διαγωνιστική διαδικασία του θεσμού. Λόγω της πρόσφατης εκλογικής διαδικασίας, κρίθηκε σκόπιμο να δοθεί επιπλέον χρόνος προετοιμασίας για όσες επιχειρήσεις ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό. Τα βραβεία διεξάγονται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας & Τουρισμού.

Ο θεσμός εντάσσεται στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειάς της ΕΛ.Α.Μ. για την ενδυνάμωση και διάδοση ενός νέου αναπτυξιακού μοντέλου καινοτομίας και εξωστρέφειας, που να απαντά στις σύγχρονες προκλήσεις παραγωγής και μάρκετινγκ προϊόντων. Βασικά κριτήρια αξιολόγησης, αριστείας και επιβράβευσης αποτελούν η ποιότητα, η καινοτομία, η διαφοροποίηση, οι στοχευμένες αγορές, τα διεθνή δίκτυα διανομών και τα ισχυρά brand names. Σκοπός της διοργάνωσης είναι η ανάδειξη και η επιβράβευση παραγωγικών επιχειρήσεων και οργανισμών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και επιτυγχάνουν εξαιρετικές επιδόσεις στη δημιουργία και διάθεση προϊόντων με σημαντική προστιθέμενη αξία για την Ελληνική Οικονομία, προάγοντας παράλληλα την ανάπτυξη και την ευημερία της χώρας.

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις και οργανισμοί μπορούν να καταθέτουν την υποψηφιότητά τους μόνο ηλεκτρονικά μέσα από την ιστοσελίδα www.madeingreeceawards.gr με καταληκτική ημερομηνία υποβολής την 26η Οκτωβρίου 2015.