Ειδήσεις
Home / Retail / Μασούτης: Ανοίγει επιπλέον καταστήματα στην Αττική

Μασούτης: Ανοίγει επιπλέον καταστήματα στην Αττική

H Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. ανακοίνωσε επισήμως την εξαγορά της αλυσίδας καταστημάτων Προμηθευτική Τροφίμων Α.Ε. που βρίσκεται στο νομό Αττικής, με 57 σημεία πώλησης σε λειτουργία και 2 νέα που ανοίγουν με το πρότυπο σχεδιασμό καταστημάτων Μασούτης. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη εξαγορά που έχει κάνει η εταιρεία στα 42 χρόνια της αναπτυξιακής της πορείας.

Η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. μέσω του διευθύνοντος συμβούλου της, Γιάννη Μασούτη, είχε εκφράσει την επιθυμία για επέκταση του δικτύου Μασούτης στην Αττική υπό συγκεκριμένες συνθήκες οι οποίες είναι προφανές ότι βρέθηκαν και ευνόησαν μια επιτυχημένη εξαγορά.

Η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. είναι market leader του κλάδου στην Βόρεια Ελλάδα. Διαθέτει δίκτυο καταστημάτων με 273 καταστήματα, 251 καταστήματα λιανικής και 22 καταστήματα χονδρικής Cash & Carry. Αναπτύσσεται γεωγραφικά σε όλους τους νομούς της Μακεδονίας, Θράκης, Θεσσαλίας, Ήπειρο, Φθιώτιδα, Αιτωλοακαρνανία, Εύβοια και τα νησιά Λήμνο, Λέσβο, Χίο και Θάσο. Για το 2017 το προσωπικό που απασχολήθηκε από την εταιρεία, στο σύνολο του ήταν 7.479 άτομα.

Από την εταιρεία αναφέρεται:

Τώρα, η Διαμαντής Μασούτης θα βρίσκεται και στην Αττική και την Άνδρο και θα δώσει την ευκαιρία στους καταναλωτές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν τα «ελληνικά και οικονομικά» σούπερ μάρκετ Μασούτης. Η διοίκηση της εταιρείας καλωσόρισε θερμά τους εργαζόμενους και τους διαβεβαίωσε ότι θα φροντίσει για την ομαλή μετάβασή τους στην αλλαγή εργοδοσίας, διασφαλίζοντας όλα τα εργασιακά δικαιώματά τους. Η εταιρεία που διακρίθηκε για 7η συνεχή χρονιά ανάμεσα στις 10 πρώτες εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα υποδέχεται σε αυτό το ξεχωριστό περιβάλλον εργασίας, που λειτουργεί με σεβασμό και προτεραιότητα στο προσωπικό και τους καταναλωτές, τους 1050 εργαζόμενους της Προμηθευτικής Τροφίμων Α.Ε., για μια νέα πορεία στο χώρο.

Η εταιρεία διαθέτει ιδιόκτητο Logistics Center υψηλών προδιαγραφών με πολλές δυνατότητες που μπορεί να υποστηρίξει και αυτό το μεγάλο βήμα ανάπτυξης της εταιρείας. Επίσης, αναπτύσσει δίκτυο franchise με την επωνυμία «express market» με 245 μέλη σε όλη την Ελλάδα.

Νέο κατάστημα στη Θάσο

Παράλληλα, η εταιρεία ανακοίνωσε σήμερα ότι εγκαινίασε το δεύτερο κατάστημά της στη Θάσο.

Το κατάστημα βρίσκεται στον κεντρικό περιφερειακό δρόμο του νησιού στη θέση Βαμβακιές στο Πευκάρι Λιμεναρίων ανάμεσα σε δύο χωριά, Ποτό και Λιμενάρια.

Το νέο κατάστημα διαθέτει 500 τ.μ. χώρο πώλησης σε 2  επίπεδα, 4 ταμεία, απασχολεί 31 άτομα προσωπικό και διαθέτει μεγάλο άνετο πάρκινγκ. Στο κατάστημα λειτουργεί τμήμα αλλαντικών-τυροκομικών, μαναβικής, κρεοπωλείου και τμήμα έτοιμου φαγητού.

Δημιουργήθηκε με βάση το νέο μοντέλο καταστημάτων με το χαρακτηριστικό «περιβάλλον Μασούτη», ένα περιβάλλον που, όπως σημειώνεται, διαφέρει πολύ από του ανταγωνισμού και προσφέρει μια νέα εμπειρία αγορών και σημειώνει μεγάλη επιτυχία όπου εφαρμόζεται.

Με αυτό το κατάστημα, η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. αριθμεί συνολικά 273 καταστήματα.