Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Μαλαματίνα: Συνδέθηκε στο δίκτυο ηλεκτρονικής τιμολόγησης της Retail@Link

Μαλαματίνα: Συνδέθηκε στο δίκτυο ηλεκτρονικής τιμολόγησης της Retail@Link

Η ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ συνδέθηκε στο δυναμικά αναπτυσσόμενο δίκτυο Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης & EDI της Retail@Link (μέλος του ομίλου Entersoft), με στόχο την ταχύτερη, ηλεκτρονική και αυτοματοποιημένη αποστολή και καταχώριση τιμολογίων-πώλησης προς το πελατολόγιό της.

Η ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ δραστηριοποιείται εδώ και 4 γενιές στην παραγωγή ρετσίνας, διανέμοντάς την σήμερα σε 37 χώρες. Στις καθημερινές συναλλαγές με τους πελάτες λιανικής στην Ελλάδα, η εταιρεία εκδίδει και αποστέλλει ένα σημαντικό πλήθος τιμολογίων-πώλησης τα οποία απαιτούσαν μέχρι χθες χειροκίνητη καταχώριση και οφθαλμοσκοπικούς ελέγχους. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, στα πλαίσια της διαρκούς εξέλιξης των λειτουργιών και της εξυπηρέτησης των εμπορικών της σχέσεων η εταιρεία επέλεξε τη βραβευμένη για τις εξοικονομήσεις της λύση R@L e-Invoicing EDI της Retail@Link, η οποία αντικαθιστά τη manual διαχείριση με αυτοματοποιημένη συλλογή, αποστολή και καταχώριση των εν λόγω παραστατικών από σύστημα σε σύστημα, μειώνοντας δραστικά το διαχειριστικό χρόνο για την εταιρεία και το πελατολόγιό της και επιτρέποντας παράλληλα τη διαρκή επέκταση της διασύνδεσης, με κάθε πελάτη που επιθυμεί να αξιοποιήσει τα πολλαπλά οφέλη του EDI και της Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης.

Περαιτέρω από την εταιρεία αναφέρεται ότι «από το 1895 στην Τένεδο μέχρι και σήμερα 121 χρόνια αργότερα, η αυθεντική Ρετσίνα Μαλαματίνα παράγεται και καταναλώνεται παγκοσμίως σε ποσότητα άνω των 50 εκατομμυρίων φιαλών το έτος, κρατώντας ζωντανή την παράδοσή της και ενισχύοντάς την μέσα από την αέναη τεχνολογική καινοτομία του οργανισμού. Σήμερα, το εμφιαλωτήριο Μαλαματίνα είναι ένα από τα μεγαλύτερα και το οινοποιείο στην Ασωπία Βοιωτίας, ένα από τα πιο εξελιγμένα της Ευρώπης – με 4 πνευματικά πιεστήρια ικανά να δεχθούν 700 τόνους σταφύλια την ημέρα. Επιπλέον εκσυγχρονίζεται και αυξάνεται η δυναμικότητα του εμφιαλωτηρίου στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης και ενδυναμώνεται σημαντικά το δίκτυο πωλήσεων & εξαγωγών».

Όπως δηλώνει ο κ. Σουβατζόγλου Κυριάκος, Υπεύθυνος του τμήματος Πληροφορικής στη ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ: «Η ιστορία και η παράδοση της Μαλαματίνας, σε συνδυασμό με τη διαρκή επένδυση σε νέες τεχνολογίες και την υποστήριξη των εμπορικών μας σχέσεων, είναι τρία από τα συστατικά επιτυχίας του οργανισμού όλα αυτά τα χρόνια. Η εύκολη διασύνδεσή μας με το πελατολόγιό μας για την επιτάχυνση των συναλλαγών μας με αυξημένη ακρίβεια και μειωμένο κόστος, είναι μία λύση αμοιβαίου οφέλους που εξυπηρετεί αμφίδρομα εμάς και τις αλυσίδες Super Market που εξυπηρετούμε. Η Retail@Link μας υποστήριξε στην εύκολη διασύνδεση μαζί τους προσφέροντας παράλληλα δυνατότητες διαρκούς επέκτασης στο μέλλον».