Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Mondelēz: Καλεί τους νέους να συμμετάσχουν στο Πρόγραμμα «Top2Top Challenge»

Mondelēz: Καλεί τους νέους να συμμετάσχουν στο Πρόγραμμα «Top2Top Challenge»

Η Mondelēz, μέσω του Προγράμματος «Top2Top Challenge», προσφέρει τη δυνατότητα σε απόφοιτους και τελειόφοιτους Μεταπτυχιακών προγραμμάτων να συμμετάσχουν σε μια πρωτοβουλία της εταιρείας που έχει στόχο την ενεργή υποστήριξη σε νέους ανθρώπους που βρίσκονται στην αφετηρία της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας. Το Πρόγραμμα «Top2Top» περιλαμβάνει δύο βασικές πτυχές, το «Top2Top Challenge» και το Top2Top Engineering Challenge», και πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Το Πρόγραμμα «Top2Top Challenge» δίνει την ευκαιρία σε νέους να έρθουν σε άμεση επαφή με τη Mondelēz, που αποτελεί τον παγκόσμιο ηγέτη στην κατηγορία των σνακς,  τα στελέχη της και τον τρόπο λειτουργίας της.

Οι συμμετέχοντες, κατά τη διάρκεια παρουσίας τους στις εγκαταστάσεις της εταιρείας, θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για διάφορες πτυχές της επιχειρησιακής δραστηριότητας και λειτουργίας της Mondelēz. Παράλληλα, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις γνώσεις και τις ικανότητες τους μέσα από πρωτότυπες δοκιμασίες. Σε όλη τη διάρκεια του Προγράμματος, στελέχη της Mondelēz θα είναι κοντά στους συμμετέχοντες για να τους καθοδηγούν και να απαντούν στις ερωτήσεις τους.

Οι συμμετέχοντες που θα ξεχωρίσουν μέσα από τη διαδικασία, αυτόματα θα συμπεριληφθούν σε shortlist για θέσεις εργασίας στη Mondelēz. Παράλληλα, θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε πρόγραμμα καθοδήγησης (mentoring), καθώς και να λάβουν  πρακτικές συμβουλές από έμπειρα στελέχη της Mondelēz.

H Mondelēz αναδείχτηκε το 2018 ως η κορυφαία επιλογή των νέων για τη μελλοντική τους απασχόληση στον τομέα των προϊόντων ταχείας κατανάλωσης τροφίμων και ποτών (FMCG), λαμβάνοντας ταυτόχρονα και την 5η θέση στη συνολική κατάταξη των επιχειρήσεων όλων των κλάδων που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.*

Η Mondelēz έμπρακτα στηρίζει και ενισχύει τη συνεργασία της με τους νέους και την ακαδημαϊκή κοινότητα με ενέργειες που περιλαμβάνουν τη συμμετοχή της σε ημέρες καριέρας και εκπαιδευτικές ημερίδες Πανεπιστημίων.

Οι άνθρωποι της Mondelēz, αποτελούν το βασικότερο κεφάλαιο της εταιρίας η οποία παρέχει εκπαίδευση και εξέλιξη, ποιοτικό και ασφαλές εργασιακό περιβάλλον, αντικειμενικά συστήματα αξιολόγησης. Τα στοιχεία αυτά δημιουργούν ένα μοναδικό περιβάλλον για τους εργαζόμενους και αναδεικνύουν την εταιρεία μεταξύ αυτών που δημιουργούν προσδοκίες για ένα καλύτερο αύριο στην επιχειρηματικότητα και την απασχόληση στην Ελλάδα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τις προϋποθέσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα «Top2Top Challenge» και να υποβάλλουν την υποψηφιότητά σε αυτή την  ιστοσελίδα έως και τις 26 Σεπτεμβρίου 2018.

 

*  Η σημαντική αυτή διάκριση προέκυψε μέσα από την έρευνα της εταιρείας kariera.gr και του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Βασισμένη σε ένα δείγμα 2.899 ατόμων, ηλικίας 18-37 ετών απ΄ όλη την Ελλάδα, η έρευνα αναλύει τις στάσεις που έχουν οι νέοι στη χώρα ως προς την καριέρα τους και τι είναι σημαντικό γι’ αυτούς όταν σχεδιάζουν και προγραμματίζουν την εργασιακή τους ζωή. Η Γενιά Υ ή Millennials, δηλαδή όσοι έχουν γεννηθεί μεταξύ 1980-2000, είναι σήμερα η μεγαλύτερη αριθμητικά γενιά στον κόσμο.