Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Η Ολυμπιακή Ζυθοποιία συμμετείχε στις Ημέρες Καριέρας 2018

Η Ολυμπιακή Ζυθοποιία συμμετείχε στις Ημέρες Καριέρας 2018

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι «Ημέρες Καριέρας 2018», η μεγαλύτερη συνάντηση νέων, εργαζομένων και στελεχών με επιχειρήσεις και εκπαιδευτικούς φορείς που πραγματοποιείται στην Ελλάδα, με τη συμμετοχή της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας για 3η συνεχή χρονιά, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Κατά τη διάρκεια του διημέρου 13 & 14 Οκτωβρίου, 20 στελέχη της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας υποδέχτηκαν στο περίπτερο της εταιρείας περισσότερα από 1.000 άτομα, τόσο φοιτητές και απόφοιτους Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων, όσο και έμπειρους επαγγελματίες της αγοράς, οι οποίοι αναζητούν επαγγελματικές προκλήσεις και εκδήλωσαν έντονο ενδιαφέρον για το εργασιακό περιβάλλον της εταιρείας και τις ευκαιρίες καριέρας που προκύπτουν σε αυτήν.

H κα Μαρία Καφεντζή, HR Director της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας, δήλωσε σχετικά: «Στο πλαίσιο της επιτυχημένης διοργάνωσης ‘Ημέρες Καριέρας 2018’, είχαμε τη χαρά να υποδεχτούμε στο περίπτερο της εταιρείας μας πολλούς επαγγελματίες που επιθυμούν να μοιραστούν το ίδιο όραμα μαζί μας. Στην Ολυμπιακή Ζυθοποιία έχουμε δημιουργήσει ένα σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον, μέσα στο οποίο ο κάθε εργαζόμενος έχει την ευκαιρία να εξελίξει τις δυνατότητές του και να αναδείξει κάθε πτυχή της προσωπικότητάς του».

Περισσότερες πληροφορίες για το εργασιακό περιβάλλον της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας και τις διαθέσιμες θέσεις εργασίες  μπορείτε να βρείτε εδώ.