Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Δύο νέες διακρίσεις για την Coca-Cola Τρία Έψιλον

Δύο νέες διακρίσεις για την Coca-Cola Τρία Έψιλον

Δύο νέες διακρίσεις έλαβε η Coca-Cola Τρία Έψιλον που αναδεικνύουν και επιβραβεύουν τη συνολική της δραστηριότητα στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, οι δύο σημαντικές διακρίσεις για την εταιρεία ήρθαν από τα  Supply Chain Awards 2018, στα οποία η εταιρεία διακρίθηκε με Exceptional Award και από τον θεσμό «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας», στην κατηγορία Ανάπτυξη και Επενδύσεις.

Τα Supply Chain Awards 2018 διοργανώνονται κάθε χρόνο από το Supply Chain Institute και τη Boussias Communications, με σκοπό την επιβράβευση των καινοτόμων έργων και πρωτοβουλιών στον κλάδο της Εφοδιαστικής Αλυσίδας και των Logistics, κλάδους άκρως σημαντικούς για την Εθνική Οικονομία. Φέτος, η Coca-Cola Τρία Έψιλον διακρίθηκε με την υψηλότατη διάκριση Exceptional Award για την αριστεία της Εφοδιαστικής της Αλυσίδας και πιο συγκεκριμένα για την καινοτομία στην αποθήκευση. 

Ο εξορθολογισμός του δικτύου αποθηκών και διανομής, μέσω του εκσυγχρονισμού της αποθήκης και της βελτιστοποίησης ροής προϊόντων, από τη γραμμή παραγωγής στο ράφι, τον οποίο έχει πραγματοποιήσει η Coca-Cola Τρία Έψιλον, ξεχώρισε την εταιρεία προσφέροντάς της τη συγκεκριμένη διάκριση.

Η δεύτερη διάκριση για την εταιρεία ήρθε στην Τελετή Απονομής των βραβείων-θεσμός για το ελληνικό επιχειρείν, «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας», που διοργάνωσε για τέταρτη φορά η Direction Business Network. Η Coca-Cola Τρία Έψιλον τιμήθηκε για τις σημαντικές κινήσεις της στην ανάπτυξη και τις επενδύσεις, ως μέρος μίας ομάδας επιχειρήσεων που ηγούνται της προσπάθειας για επιστροφή στο δρόμο της ανάπτυξης και προετοιμάζουν την επόμενη ημέρα στη χώρα.

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον, η οποία βρίσκεται σταθερά στην κορυφή της προτίμησης εκατομμυρίων καταναλωτών στην ελληνική αγορά, κατάφερε για ακόμη μία φορά να αναδειχθεί για την αριστεία της, τόσο στον κλάδο της Εφοδιαστικής Αλυσίδας αλλά και της Ανάπτυξης και των Επενδύσεων.