Ειδήσεις
Home / Top Slider / ZARO’S: Aύξηση 24% στις εξαγωγές το 2017

ZARO’S: Aύξηση 24% στις εξαγωγές το 2017

Σημαντική αύξηση στον κύκλο εργασιών και στις εξαγωγές, ενισχύοντας περαιτέρω το μερίδιό του στην ελληνική αγορά των εμφιαλωμένων νερών παρουσίασε το 2017 το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ZARO’S.

Η εταιρεία συνεχίζει να επεκτείνει της εξαγωγική της δραστηριότητα, καταγράφοντας σημαντική αύξηση πωλήσεων εντός και εκτός Ευρώπης, από τον Καναδά, τη Γαλλία, το Βέλγιο, τη Γερμανία μέχρι την Αυστραλία, το Ισραήλ και τη Νότια Αφρική.

Πιο συγκεκριμένα, ο κύκλος εργασιών στη χρήση 2017 ανήλθε σε €11.800.000 έναντι €11.063.000 το 2016, παρουσίασε δηλαδή αύξηση 6,3%, ενώ, οι εξαγωγές του νερού ZARO’S παρουσίασαν αύξηση 24% σε καθαρή αξία με την αυξητική τάση αυτή να αναμένεται να συνεχιστεί και το 2018.

Από την εταιρεία αναφέρεται ότι τα θετικά αποτελέσματα του 2017 είναι συνέπεια του επιτυχημένου επιχειρηματικού πλάνου, που υλοποιεί η εταιρεία, για δυναμική ανάπτυξη στην εσωτερική αγορά και επέκταση δραστηριοτήτων στο εξωτερικό.

Για την ποιότητα του νερού, το νερό ZARO’S, που προέρχεται από πηγές που βρίσκονται στους πρόποδες του Ψηλορείτη της Κρήτης, κατάφερε και κέρδισε την κορυφαία διάκριση στην κατηγορία «Καλύτερο Εμφιαλωμένο Νερό του Κόσμου», στο πλαίσιο του 27ου Berkeley Springs International Water Tasting, του παλαιότερου και μεγαλύτερου διαγωνισμού γευσιγνωσίας νερού στον κόσμο.

 

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin