Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Ξεκινούν τα νέα Εκπαιδευτικά Προγράμματα της Accademia Pizzaioli

Ξεκινούν τα νέα Εκπαιδευτικά Προγράμματα της Accademia Pizzaioli

Η εκπαιδευτική χρονιά ξεκίνησε δυναμικά για τους Pizzaioli της παγκοσμίου φήμης ιταλικής Σχολής Accademia Pizzaioli, με τα νέα  τμήματα εκπαίδευσης και κατάρτισης των σπουδαστών της.

Ειδικότερα, από τη Δευτέρα  7 Οκτωβρίου 2019 συνεχίζουν τα τμήματα των Pizzaioli της Σχολής όπου ερασιτέχνες με πάθος για την ιταλική κουλτούρα μπορούν να ανακαλύψουν τα μυστικά της αυθεντικής ιταλικής γαστρονομίας και να διδαχτούν όλες τις τεχνικές παρασκευές για πίτσα, focaccia κ.α.

Επιπλέον, από τις 18 Νοεμβρίου 2019, η Accademia Pizzaioli δίνει την ευκαιρία και σε επαγγελματίες Pizzaioli να τελειοποιήσουν και να πιστοποιήσουν τις γνώσεις τους λαμβάνοντας Δίπλωμα με παγκόσμια αναγνώριση! Τα ολιγομελή τμήματα δεν ξεπερνούν τα 10-15 άτομα και εγγυώνται την άριστη κατάρτιση των συμμετεχόντων.

Η Accademia Pizzaioli ήρθε και στην Ελλάδα για να προσφέρει εκπαίδευση υψηλών προδιαγραφών και εξειδίκευση στην ιταλική κουλτούρα της γαστρονομίας, με το δοκιμασμένο και επιτυχημένο εκπαιδευτικό της σύστημα, συνδυάζοντας θεωρητική και πρακτική κατάρτιση σε πραγματικές συνθήκες εργασίας όπου συμμετέχουν όλοι οι σπουδαστές.

Μετά τη λήξη του εκάστοτε εκπαιδευτικού προγράμματος της Accademia Pizzaioli, χορηγείται στους σπουδαστές Πιστοποίηση με Διεθνή ισχύ, που τους επιτρέπει να τη χρησιμοποιήσουν σε οποιοδήποτε κράτος επιθυμούν, προκειμένου να εργαστούν ή ακόμα και να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση.

Στόχος της Accademia Pizzaioli είναι η δημιουργία ενός δικτύου επικοινωνίας με όσους αγαπούν την τέχνη της πίτσας και θέλουν να αποκτήσουν προοπτικές εξέλιξης σε ένα δυναμικό περιβάλλον.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: www.accademia-pizzaioli.gr

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin