Ειδήσεις
Home / Top Slider / Vivartia: Flocafe Espresso Room στο Λονδίνο

Vivartia: Flocafe Espresso Room στο Λονδίνο

Κατάστημα Flocafe Espresso Room στο Λονδίνο  εγαινίσασε η Vivartia. Το νέο κατάστημα, βρίσκεται σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία του Λονδίνου, στο νούμερο 40 της οδού South Molton, κοντά στην Oxford street και στο σταθμό του metro «Bond street».

Ο κ. Γιώργος Καρτάλης, Διευθυντής Διεθνών Δραστηριοτήτων του Ομίλου Goody’s-Everest, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και περήφανοι για το νέο μας Flocafe στο Λονδίνο, μία ιδιαίτερα δυναμική αγορά με έντονο ανταγωνισμό από τοπικούς και παγκόσμιους παίκτες. Η ιστορία και η τεχνογνωσία της πολυετούς παρουσίας μας στην ελληνική αγορά, η επένδυση στην καινοτομία, στην έρευνα και ανάπτυξη, καθώς και στην εμπειρία του πελάτη έχουν καταστήσει τα Flocafe την αγαπημένη μάρκα των καταναλωτών στην Ελλάδα. Είμαστε σίγουροι ότι τα ίδια αυτά χαρακτηριστικά θα κάνουν το Flocafe να ξεχωρίσει και να γίνει η αγαπημένη επιλογή και των Βρετανών καταναλωτών και αυτό το κατάστημα θα αποτελέσει την αρχή για πολλά ακόμη που θα ακολουθήσουν στην αγορά της Μεγάλης Βρετανίας».

Στο Flocafe Espresso Room του Λονδίνου θα υπάρχουν άρτια εκπαιδευμένοι και πιστοποιημένοι από το διεθνή οργανισμό SCAE (Speciality Coffee Association of Europe) baristi, που θα ετοιμάζουν με βάση τα 3 χαρμάνια του Flocafe Espresso Room (America Latina, African Earth, Honduras Premium) τον καφέ των επισκεπτών τους σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα WBC (World Barista Championship). Φυσικά, και από αυτό το κατάστημα, δεν γίνεται να απουσιάζουν τα all time classics signature ροφήματα των Flocafe.

Το Flocafe Espresso Room αναφέρεται ότι εισάγει μία νέα καταναλωτική τάση η οποία αν και ευρέως διαδομένη στη χώρα μας αποτελεί καινοτομία για την Αγγλία: την κρύα μορφή του espresso και του Cappuccino (Freddo). Επίσης θα προσφέρει ελληνικές πίτες (τυρόπιτα, μπουγάτσα κ.ά.) ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως θα διαθέτει γωνιά με την ονομασία «Our Shop» όπου θα υπάρχουν  premium ελληνικά προϊόντα όπως χειροποίητες ελληνικές παραδοσιακές μαρμελάδες, το διάσημο ελληνικό μέλι, υποβρύχιο μαστίχα και φυσικά τα χαρμάνια σε φρεσκοαλεσμένη και συσκευασμένη μορφή

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin