Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Τριπλή διάκριση για τα προϊόντα Φέτας ΠΟΠ της ΗΠΕΙΡΟΣ στα φετινά Great Taste Awards

Τριπλή διάκριση για τα προϊόντα Φέτας ΠΟΠ της ΗΠΕΙΡΟΣ στα φετινά Great Taste Awards

Τρεις νέες κορυφαίες, διεθνείς διακρίσεις έρχονται να προστεθούν στο ενεργητικό της ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ με την ολοκλήρωση των Great Taste Awards 2020, στο Ηνωμένο Βασίλειο. Τρία προϊόντα της ΗΠΕΙΡΟΣ, η παραδοσιακή ΗΠΕΙΡΟΣ Φέτα Π.Ο.Π., η ΗΠΕΙΡΟΣ Βιολογική Φέτα Π.Ο.Π. και η ΗΠΕΙΡΟΣ Φέτα Π.Ο.Π. με 40% λιγότερο αλάτι, ξεχώρισαν και βραβεύτηκαν για την ποιότητα και τη γεύση τους στα φετινά βραβεία.
Η παραδοσιακή φέτα ΗΠΕΙΡΟΣ, που εδώ και χρόνια κατέχει μία μοναδική θέση στο τραπέζι και στην καρδιά των Ελλήνων και ξένων καταναλωτών, απέσπασε την ανώτατη διάκριση κερδίζοντας 3 αστέρια. Η ΗΠΕΙΡΟΣ Βιολογική Φέτα ΠΟΠ, που παράγεται αποκλειστικά από ελληνικό βιολογικό, παστεριωμένο αιγοπρόβειο γάλα, βραβεύτηκε με 2 αστέρια, ενώ η ΗΠΕΙΡΟΣ Φέτα Π.Ο.Π. με 40% λιγότερο αλάτι απέσπασε 1 αστέρι.
Η Διευθύντρια Μάρκετινγκ της εταιρείας, κ. Μαρία Γιαννακοπούλου, σχολίασε σχετικά: «Οι σπουδαίες αυτές διακρίσεις, από έναν καταξιωμένο, διεθνή διαγωνισμό, μάς τιμούν και μάς χαροποιούν ιδιαίτερα. Αποτελούν άλλη μία σημαντική αναγνώριση για την υψηλή ποιότητα, αλλά και την αυθεντική, παραδοσιακή γεύση – στοιχεία που χαρακτηρίζουν όλα τα προϊόντα της ΗΠΕΙΡΟΣ.

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin