Ειδήσεις
Home / Νεα προιοντα / Το Violife λανσάρει μια νέα κατηγορία προϊόντων στην ελληνική αγορά

Το Violife λανσάρει μια νέα κατηγορία προϊόντων στην ελληνική αγορά

Η Upfield, η κορυφαία εταιρεία παραγωγής τροφίμων φυτικής προέλευσης στον κόσμο, καινοτομεί ξανά με το λανσάρισμα των Violife VIOBLOCK και Violife Viospread, μιας νέας κατηγορίας φυτικών προϊόντων. Τα νέα αυτά προϊόντα συνδυάζουν τη γεύση και την απόδοση του βουτύρου, όμως είναι vegan, φτιαγμένα από 100% φυτικά συστατικά και έρχονται να νοστιμίσουν την καθημερινότητά μας!

Το VIOBLOCK και το Viospread – που είναι η soft μορφή του VIOBLOCK, αποτελούνται από ένα μείγμα ελαίου καρύδας, ηλιελαίου και κραμβελαίου και είναι εμπλουτισμένα με βιταμίνες D2, B1, B2, B6, B12 και φολικό οξύ. Δεν περιέχουν λακτόζη, γλουτένη, σόγια, ξηρούς καρπούς, συντηρητικά, ή άλλα κοινά αλλεργιογόνα. Είναι ιδανικά για vegans ή vegetarians, αλλά δε χρειάζεται να είστε vegan για να τα απολαύσετε.

Η ξεχωριστή γεύση του VIOBLOCK έρχεται να προσθέσει νοστιμιά τόσο στα γλυκά όσο και σε οποιοδήποτε σπιτικό φαγητό, όπως το ριζότο, η μπεσαμέλ, οι κουραμπιέδες και τα cakes, ενώ παράλληλα, το Viospread θα δώσει μοναδική νοστιμιά σε μια συνταγή με μακαρόνια ή μια λαχταριστή βουτυρόκρεμα. Tο Viospread συνδυάζεται υπέροχα και με ζεστό ψωμί για το πρωινό!

«Στην Ελλάδα, όλο και περισσότεροι καταναλωτές αλλάζουν τις διατροφικές τους συνήθειες, τόσο για την προστασία της υγείας τους, όσο και του πλανήτη. Στην Upfield, στηρίζουμε αυτή την αλλαγή, επενδύοντας συνεχώς στη δημιουργία καινοτόμων και 100% γευστικών προϊόντων, με στόχο να προσφέρουμε σε όλους τους καταναλωτές, ανεξαρτήτως αν είναι χορτοφάγοι, πολλές επιλογές φυτικών προϊόντων, χωρίς καμία “έκπτωση” στη γεύση τους. Με την κυκλοφορία των VIOBLOCK και Viospread, εισερχόμαστε σε μια νέα κατηγορία προϊόντων για να νοστιμίσουμε την καθημερινότητα των καταναλωτών μας, δίνοντας μια 100% φυτική επιλογή με «βουτυρένια» γεύση σε αλμυρές και γλυκές συνταγές», ανέφερε σχετικά η Jane Πετροπάκη, Marketing Manager της Upfield Hellas.

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter