Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Το Schweppes χορηγός στο φετινό TEDxAthens

Το Schweppes χορηγός στο φετινό TEDxAthens

Το Schweppes, το πιο εκλεκτό ανθρακούχο ποτό στον κόσμο των ενηλίκων, δίνει χαρακτήρα στο φετινό ΤΕDxAthens, που θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, το Σάββατο 28 Μαΐου.

Το TEDxAthens, επιστρέφει live μετά από δύο χρόνια απουσίας με τη θεματική “The Great Unknown”, και υπόσχεται μια μοναδική εμπειρία που εξερευνά το «Σπουδαίο Άγνωστο». Φέτος, το Schweppes, παραμένοντας πιστό στις αξίες του,  δίνει το δυναμικό «παρών» στο διεθνούς εμβέλειας συνέδριο, ως «Χορηγός», συνεχίζοντας να στηρίζει πρωτοβουλίες και θεσμούς που προάγουν τη δημιουργικότητα και τον πολιτισμό.

Με όχημα την καμπάνια «Η απόλαυση θέλει χαρακτήρα», το Schweppes προσκαλεί τους συμμετέχοντες του συνεδρίου να απολαύσουν τις υπέροχες Schweppes γεύσεις στο Schweppes Refreshing Lounge, που θα βρίσκεται στο Main Foyer της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. Παράλληλα, όσοι λάβουν μέρος στο Spin With Character παιχνίδι, θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να κερδίσουν μοναδικά δώρα.

Τα αγαπημένα αναψυκτικά Schweppes, μέσα από μια σειρά ξεχωριστών γεύσεων, «δροσίζουν» κάθε στιγμή της ημέρας, αναβαθμίζοντάς την σε μια premium εμπειρία. Ανακαλύψτε τα και δώστε χαρακτήρα σε κάθε σας στιγμή.

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter