Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Το πρώτο pop up store του Hard Rock Cafe Athens

Το πρώτο pop up store του Hard Rock Cafe Athens

Το Hard Rock Cafe Athens εγκαινιάζει το πρώτο Pop Up Store του στον Πειραιά με σκοπό να εξυπηρετήσει το κοινό των κρουαζιερόπλοιων. Ο Τερματικός Σταθμός Β’ των Κρουαζιερόπλοιων (Θεμιστοκλής) γεμίζει με μουσική καθώς και με τα θρυλικά αξεσουάρ του Hard Rock Cafe και είναι έτοιμος να υποδεχτεί τους επισκέπτες του.

Το Pop Up store θα διαθέτει μια γκάμα από τα αυθεντικά αξεσουάρ αλλά και ρούχα με το λογότυπο του Hard Rock Cafe της Αθήνας και θα λειτουργεί μόνο τις ημέρες και ώρες που ο σταθμός εξυπηρετεί μόνο το κοινό της κρουαζιέρας.

Ωστόσο οι ταξιδιώτες, κατά τη διαμονή τους στην Αθήνα, μπορούν να γευτούν τις λαχταριστές θρυλικές γεύσεις του Hard Rock Cafe Athens, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία Legendary burgers, ορεκτικών αλλά και τις προτάσεις των απολαυστικών cocktails του με μια επίσκεψη στο Cafe. Επιπροσθέτως, θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφτούν το shop του Hard Rock Cafe Athens και να επιλέξουν αναμνηστικά προϊόντα, αξεσουάρ και ρούχα, μέσα από όλη τη διαθέσιμη γκάμα των αναμνηστικών του καταστήματος.

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin