Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Το Ούζο Βαρβαγιάννη βραβεύτηκε στα Made in Greece 2022

Το Ούζο Βαρβαγιάννη βραβεύτηκε στα Made in Greece 2022

Η εταιρία Βαρβαγιάννης απέσπασε τιμητικό βραβείο στον διαγωνισμό MADE IN GREECE 2022 για την πολύχρονη ιστορία της, που ξεπερνά τα 162 χρόνια, και ξεκίνησε από το γραφικό Πλωμάρι της Λέσβου. Τα MADE IN GREECE, o διαγωνισμός- θεσμός για το ελληνικό επιχειρείν, θεσπίστηκαν από την Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ και αποτελούν μέχρι και σήμερα τη μοναδική ακαδημαϊκή διοργάνωση για την ανάδειξη της Ελληνικής Παραγωγής.

Το βραβείο παρέλαβε ο Γιάννης Βαρβαγιάννης, εκ των ιδιοκτητών του Ούζου Βαρβαγιάννη, ο οποίος αφιέρωσε την τιμητική διάκριση στις προηγούμενες 5 γενιές, που έδωσαν στην εταιρία την δυναμική που τη χαρακτηρίζει σήμερα. Η Διοίκηση εκφράζει τη μεγάλη τιμή και χαρά για τη βράβευση αυτή,  η οποία λειτουργεί ως αναγνώριση για το Ούζο Βαρβαγιάννη, για το «αποτύπωμά» του στην προτίμηση του κοινού εντός κι εκτός συνόρων.

Η Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ τίμησε με το βραβείο αυτό το Ούζο Βαρβγιάννη  για τη συμβολή του στην παραγωγή ενός αντιπροσωπευτικού ελληνικού προϊόντος, που αποτελεί άξιο πρεσβευτή της χώρας και στο εξωτερικό. Η οικογένεια Βαρβαγιάννη στην πολύχρονη πορεία της επιλέγει κατά απόλυτη προτεραιότητα αγνά, φυσικά υλικά δημιουργώντας το εκλεκτό ούζο Βαρβαγιάννη που εσωκλείει την απόλυτη ισορροπία της παράδοσης και της καινοτομίας.

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter