Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Το Νερό ΙΟΛΗ Επίσημος Προμηθευτής Νερού της Εθνικής Ομάδας Βόλεϊ

Το Νερό ΙΟΛΗ Επίσημος Προμηθευτής Νερού της Εθνικής Ομάδας Βόλεϊ

Το φυσικό μεταλλικό νερό ΙΟΛΗ ανακοίνωσε την υποστήριξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (Ε.Ο.ΠΕ) ως «Επίσημος Προμηθευτής  Νερού» των Εθνικών Ομάδων Βόλεϊ και των Final Four του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών & Γυναικών.

Στο πλαίσιο της αποκλειστικής αυτής χορηγίας, το νερό ΙΟΛΗ θα προμηθεύσει την Ε.Ο.ΠΕ με εμφιαλωμένο νερό, για τις ανάγκες των Εθνικών Ομάδων Ανδρών και Γυναικών καθώς και για τις ανάγκες των ομάδων που θα συμμετάσχουν  στο Final Four του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών-Γυναικών για το έτος 2018.

Ο Marketing Manager του νερού ΙΟΛΗ, κ. Ανδρέας Παπαχρηστόπουλος δήλωσε σχετικά : «Το νερό ΙΟΛΗ θέλει να βρίσκεται κοντά στις προσπάθειες των Ελλήνων αθλητών τόσο σε τοπικό όσο και σε εθνικό επίπεδο. Είμαστε ευτυχείς που από σήμερα είμαστε και έμπρακτα αρωγοί στην προσπάθεια των Ελλήνων αθλητών της Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης στηρίζοντας τις αγωνιστικές τους προσπάθειες».

Το αγνό φυσικό μεταλλικό νερό ΙΟΛΗ, με τα μοναδικά ποιοτικά του χαρακτηριστικά, εμφιαλώνεται κατευθείαν από την πηγή που βρίσκεται στους πρόποδες της οροσειράς της Οίτης στην Ανατολική Στερεά Ελλάδα, χωρίς καμία απολύτως επεξεργασία. Το υπόγειο ταξίδι του νερού ΙΟΛΗ διαρκεί περισσότερο από 20 χρόνια, κατά τη διάρκεια των οποίων βρίσκεται σε επαφή με διάφορα πετρώματα, παίρνοντας από αυτά τα κύρια στοιχεία και ιχνοστοιχεία, σε εκείνες τις αναλογίες που του προσδίδουν μια τέλεια ισορροπημένη σύσταση.

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin