Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Το Campari υποδέχεται για ακόμα μια χρονιά το Negroni Week

Το Campari υποδέχεται για ακόμα μια χρονιά το Negroni Week

Το εμβληματικό ιταλικό ποτό Campari μας καλεί να υψώσουμε τα ποτήρια μας για καλό σκοπό! Η διεθνής φιλανθρωπική πρωτοβουλία Negroni Week, επιστρέφει για 9η χρονιά, στηρίζοντας φέτος το έργο του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Arbor Day Foundation.

Το Negroni Week, ο θεσμός που δημιούργησε και υλοποιεί παγκοσμίως το Campari σε συνεργασία με το Imbibe Magazine, ενεργοποιείται για ακόμα μια χρονιά. Περισσότερα από 1.000 bars σε όλη την Ελλάδα θα σερβίρουν το αγαπημένο μας Negroni από τις 13/9 έως τις 19/9, με στόχο να υποστηρίξουν στο έργο της ορθής και κατάλληλης δενδροφύτευσης που υλοποιεί ο συγκεκριμένος μη κερδοσκοπικός οργανισμός σε δάση και αστικές περιοχές παγκοσμίως, μέσω εκπαιδεύσεων, δράσεων και ενεργειών. Οι καταναλωτές μπορούν να στηρίξουν την προσπάθεια κάνοντας share τη φωτογραφία του αγαπημένου τους cocktail Negroni, mention @camparigreece και χρησιμοποιώντας το hashtag #NegroniWeek και με αυτόν τον τρόπο συμβάλλουν στην ενίσχυση του σημαντικού έργου του Arbor Day Foundation.  Παράλληλα, το Campari διοργανώνει τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου, το πρώτο e-webinar για bartenders, το Negroni Tales με θέμα «The Future of Negroni».

Από τις 13 έως τις 19 Σεπτεμβρίου, γινόμαστε μέρος της διεθνούς φιλανθρωπικής πρωτοβουλίας υψώνοντας το πιο iconic cocktail, Negroni για καλό σκοπό!

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter