Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Το “Beefbar on the Coast” ήρθε στη Μύκονο

Το “Beefbar on the Coast” ήρθε στη Μύκονο

Μετά το Μονακό, το Χονγκ-Κονγκ, το Μεξικό, τις Κάννες, το Ντουμπάι και τη Βουδαπέστη το Beefbar on the Coast άνοιξε τις πόρτες του στο νησί της Μυκόνου στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη.

Για τους λάτρεις του κρέατος το διάσημο εστιατόριο σχεδιάστηκε για να σπάσει τους παραδοσιακούς κώδικες της γαστρονομίας.  Οι πλούσιες γευστικές εκπλήξεις εχουν ως βάση την ελληνικές – μεσογειακές γεύσεις με επιρροές από τα γειτονικά νησιά και την αναγέννηση των κλασικών ελληνικών πιάτων. Όλα τα παραπάνω παντρεύονται με την «παράδοση» που έχει το Beefbar στις καλύτερες κοπές βόειου κρέατος, που μαγειρεύονται με τον πιο μοναδικό τρόπο και συνδυάζονται με μια εντυπωσιακή επιλογή αποκλειστικών κοπών βασισμένες σε εξεζητημένες πρώτες ύλες όπως το Ιαπωνικό βόειο Kobe ή τα συστατικά των Κυκλάδων. Το ενημερωμένο bar που δεσπόζει στο χώρο, η πλήρης ανανεωμένη λίστα κρασιών και τα signature cocktails εξασφαλίζουν στον επισκέπτη μια νέα εμπειρία casual dining.

Το Beefbar on the Coast λειτουργεί από νωρίς το μεσημέρι εως αργά το βράδυ, αντανακλώντας μια κοσμοπολίτικη αύρα.

 

Λίγα λόγια για το Beefbar

Το πρώτο Beefbar δημιουργήθηκε από τον Riccardo Giraudi στο Μόνακο το 2005 και η φιλοσοφία του βασίστηκε στην καινοτόμο ιδέα ενός εστιατορίου στο οποίο προσφέρονται οι καλύτερες κοπές βοδινού κρέατος που προέρχονται από όλο τον κόσμο και μαγειρεύονται με τον πιο μοναδικό τρόπο. To 2014 μάλιστα o Giraudi έγινε ο πρώτος και μεγαλύτερος εισαγωγέας πιστοποιημένου Ιαπωνικού Kobe στην Ευρώπη (το φημισμένο Kobe είναι Ιαπωνικό βόειο κρέας, το οποίο πρέπει να πληρεί πολύ συγκεκριμένες αυστηρές προδιαγραφές προκειμένου να λάβει την πιστοποίηση του αυτοκράτορα). Μέσα σε λίγα μόνο χρόνια το Beefbar στο Μονακό, μετατράπηκε σε θρυλικό εστιατόριο ενώ Beefbar έχουν ανοίξει στο Μεξικό, στη Βουδαπέστη, στο Ντουμπάι, στις Κάννες και στο Χονγκ-Κόνγκ το οποίο μάλιστα τιμήθηκε και με ένα αστέρι  Michelin το 2017. 

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin