Ειδήσεις
Home / Οικονομια / Το 1ο Αthens Innovation Festival από 20 μέχρι 22 Νοεμβρίου

Το 1ο Αthens Innovation Festival από 20 μέχρι 22 Νοεμβρίου

Το 1ο Athens Innovation Festival, η γιορτή καινοτομίας και επιχειρηματικότητας είναι γεγονός. Τρεις ημέρες αφιερωμένες στην καινοτομία, τις τεχνολογικές εξελίξεις, το επιχειρείν σε όλες τις εκφάνσεις του, με πολλές ευκαιρίες για ενημέρωση, εκπαίδευση, δικτύωση και δυναμικές συνέργειες.

Εκπρόσωποι από νεοφυείς και καταξιωμένες επιχειρήσεις, επενδυτές, ερευνητές, ακαδημαϊκοί και φορείς από την πολιτεία, δίνουν το παρόν μέσα από διαδραστικές συζητήσεις, workshops, παράλληλες παρουσιάσεις και συνεντεύξεις.

Εκθέτες από τους πιο ανερχόμενους κλάδους, από την αγροδιατροφή και τον τομέα της υγείας, μέχρι το fitech και το e-commerce, έρχονται να αναδείξουν τα next-big-things και φέρνουν μαζί τους όλη την εμπειρία και την τεχνογνωσία.

Κορυφαίες επιχειρήσεις που παράγουν αξία, δημιουργούν θέσεις εργασίας και έχουν σημαντικό αποτύπωμα εντός και εκτός Ελλάδος, έρχονται να συναντήσουν τις πολλά υποσχόμενες startups που ανθίζουν εντός του οικοσυστήματος.

Την ίδια ώρα, με την παρουσία θεσμικών από την κεντρική διοίκηση και την αυτοδιοίκηση, την συμμετοχή των πανεπιστημίων και των επενδυτών από διαφορετικούς φορείς συντίθεται ένα πρωτότυπο μωσαϊκό καινοτομίας και επιχειρηματικότητας με αρωγούς το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ) και τη Θερμοκοιτίδα Νεοφυών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΘΕΑ- ΕΒΕΑ), σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Αττικής και τους Industry Disruptors – Game Changers υπό την Aιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας Κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου.

Το λεπτομερές πρόγραμμα του Athens Innovation Festival σχετικά με τις ομιλίες, τα πάνελ, τους εκθέτες, τους φορείς, τα workshops και τα εκπαιδευτικά εργαστήρια θα ανακοινωθεί άμεσα.

 

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Google+
Google+