Ειδήσεις
Home / Top Slider / Three Cents: Εξαγωγές σε 35 χώρες, είσοδος στο retail και νέα προϊόντα

Three Cents: Εξαγωγές σε 35 χώρες, είσοδος στο retail και νέα προϊόντα

Το ελληνικό brand που αποτελεί μια διεθνή επιτυχία με παρουσία σε 35 χώρες, ενισχύεται περαιτέρω, διευρύνοντας τα κανάλια πωλήσεών του και εστιάζοντας στο εξαγωγικό του αποτύπωμα

 

Η εταιρεία Three Cents, συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της, εστιάζοντας στη ενίσχυση της παρουσίας της στον κλάδο του retail, μέσα από τη διεύρυνση του δικτύου πωλήσεών της, ενώ παράλληλα στοχεύει σε ισχυροποίηση της παρουσίας της στην παγκόσμια αγορά. Πλέον οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν πιο εύκολα τα μοναδικά, premium αναψυκτικά και mixers, καθώς τα προϊόντα Three Cents είναι ήδη διαθέσιμα στα ράφια γνωστών αλυσίδων super markets ανά την Ελλάδα. Επιπρόσθετα η εταιρεία, πιστή στη φιλοσοφία της για τη δημιουργία καινοτόμων προϊόντων, προγραμματίζει σημαντικές προσθήκες στο χαρτοφυλάκιο της μέσα στο 2021.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2014, από τους Βασίλη Καλαντζή, Γιώργο Μπάγκο, Δημήτρη Νταφόπουλο και Γιώργο Τσιρίκο, με πολυετή εμπειρία στον χώρο του bartending και της εστίασης. Με 10 προϊόντα στο χαρτοφυλάκιό της και αιχμή του δόρατος την πολύ δημοφιλή Pink Grapefruit Soda, μια γεύση που εμπνεύστηκαν και πρώτοι δημιούργησαν τα Three Cents, η εταιρεία έχει καταφέρει ξεκινώντας από την Ελλάδα, να αποτελεί μία διεθνή επιτυχία, με παρουσία σε 35 χώρες, σε 3 ηπείρους.

Ήδη, μέσα σε 6 χρόνια παρουσίας των Three Cents στην αγορά, τα προϊόντα της έχουν καταφέρει να αποκτήσουν μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά και στην προτίμηση, επαγγελματιών και καταναλωτών. Από το 2016, τη διανομή των Three Cents έχει αναλάβει η εταιρεία ΑΜΒΥΞ, ενώ μέσα από την πρόσφατη εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου της εταιρείας από το Virtus South European Fund, η εταιρεία Three Cents ενισχύει περαιτέρω τη λειτουργία της, έτσι ώστε να ισχυροποιήσει περαιτέρω τη θέση της στις αγορές που δραστηριοποιείται ήδη, αλλά και να διευρύνει περαιτέρω το εγχώριο και παγκόσμιό αποτύπωμά της.

Οι τέσσερις ιδρυτές των Three Cents, Βασίλης Καλαντζής, Γιώργος Μπάγκος, Δημήτρης Νταφόπουλος και Γιώργος Τσιρίκος υπογράμμισαν: «Λαμβάνοντας υπόψη, τη μέχρι τώρα πορεία μας, όραμά μας ήταν και παραμένει η δημιουργία καινοτόμων και υψηλής ποιότητας προϊόντων, που θα προσφέρουν έμπνευση, καλύπτοντας τις ανάγκες καταναλωτών και επαγγελματιών. Για εμάς η κατανάλωση ενός ποιοτικού αναψυκτικού, είτε μόνο του, είτε ως mixer ενός ποτού, δεν είναι πλέον πολυτέλεια – είναι κάτι που μπορεί ο οποιοσδήποτε να απολαύσει και στο σπίτι του».

Αυτή τη στιγμή, στην αγορά κυκλοφορούν 10 κωδικοί προϊόντων Three Cents: Pink Grapefruit Soda, Mandarin & Bergamot Soda, Cherry Soda, Sparkling Lemonade, Ginger Beer, Tonic Water, Dry Tonic, Aegean Tonic, Lemon Tonic, Two Cents Plain.

 

Λίγα λόγια για τη Three Cents

Η Three Cents είναι εταιρεία που δραστηριοποιείται στην αγορά των premium αναψυκτικών και mixers. Ιδρύθηκε το 2014 και διαθέτει μία γκάμα 10 προϊόντων – αναψυκτικά και tonics, με αιχμή του δόρατος την Pink Grapefruit Soda, αλλά και το Tonic Water.  Τα Three Cents παράγονται στην Ελλάδα και εξάγονται σε 35 χώρες, μεταξύ των οποίων το Ηνωμένο Βασίλειο, οι ΗΠΑ, η Γαλλία, η Ισπανία, η Κύπρος, η Γερμανία, η Ολλανδία, η Ιταλία, η Σουηδία, η Νορβηγία , η Ελβετία, η Τουρκία και το Χονγκ Κονγκ.

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin