Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Τα Ζυμαρικά ΗΛΙΟΣ ξεκίνησαν εμπορική συνεργασία με το e-fresh 

Τα Ζυμαρικά ΗΛΙΟΣ ξεκίνησαν εμπορική συνεργασία με το e-fresh 

Μία νέα εμπορική συνεργασία υλοποιείται για τη Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ με το ηλεκτρονικό Supermarket www.e-fresh.gr που αποτελεί το μεγαλύτερο και πληρέστερο online supermarket που εξυπηρετεί την Αττική.

Με γνώμονα την ευκολότερη και γρηγορότερη διάθεση των προϊόντων της στα νοικοκυριά της Αττικής, η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία από τα προϊόντα της μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του www.e-fresh.gr καλύπτοντας όλες τις κατηγορίες ζυμαρικών. Ενδεικτικά αναφέρουμε πως οι λάτρεις των ζυμαρικών μπορούν να προμηθευτούν άμεσα τα καινοτόμα και βραβευμένα προϊόντα ΗΛΙΟΣ, όπως: Σπαγέτι 6, Σπαγετίνη 10, Λαζανάκι, Πέννες Ριγέ, Κριθαράκι Μέτριο και  Κριθαράκι Χονδρό, Κοφτό Μέτριο, όπως και όλη την σειρά ΗΛΙΟΣ λαχανικών: Κριθαράκι, Πεννάκι ριγέ, Ταλιατέλες και Τριβέλι, τα αγαπημένα ζυμαρικά για παιδιά “τα παιδικά μας”:  Γράμματα και Αριθμοί,  Ζωάκια Ολικής άλεσης,  τα μοναδικά θεματικά ζυμαρικά Ηρακλής – Οι 12 Άθλοι, καθώς και μια πλήρη σειρά των νόστιμων βιολογικών ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ σκληρού σίτου, ολικής άλεσης, βιολογικών ζυμαρικών από δίκοκκο σιτάρι και ζυμαρικά espressi  γρήγορου βρασμού. Τέλος, για τους καταναλωτές που έχουν δυσανεξία ή αλλεργία στην γλουτένη, τα βραβευμένα με Χρυσά αστέρια Ανώτερης Γεύσης, νόστιμα ζυμαρικά ΗΛΙΟΣ χωρίς γλουτένη από καλαμπόκι & ρύζι είναι απλώς ένα κλικ… μακριά.

Η δημιουργία ενός online supermarket πηγάζει από την ανάγκη των σύγχρονων ανθρώπων για γρήγορες, ξεκούραστες και ασφαλείς αγορές τροφίμων και προϊόντων βασικής ανάγκης για το νοικοκυριό τους. Το www.e-fresh.gr συστάθηκε ώστε να προσφέρει μία καινοτόμα και εύχρηστη ιστοσελίδα, την οποία συνδύασε με μία πρωτοποριακή λύση αποθήκευσης και μεταφοράς των αγορών στον χώρο του πελάτη προσφέροντας μια ολοκληρωμένη υπηρεσία ηλεκτρονικών αγορών.

Παραγγείλτε από σήμερα με ένα κλικ στην πόρτα σας τα αγαπημένα σας, γευστικά ζυμαρικά ΗΛΙΟΣ και απολαύστε  την ποιότητα και νοστιμιά που από το 1932 μέχρι και σήμερα, βρίσκουν θερμή ανταπόκριση από όλες τις γενιές, που τα επιλέγουν σταθερά στο καθημερινό τους τραπέζι.

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter