Ειδήσεις
Home / Top Slider / Τα καλοκαίρια του Χειμώνα τα απολαμβάνουμε παρέα με Ούζο Πλωμαρίου

Τα καλοκαίρια του Χειμώνα τα απολαμβάνουμε παρέα με Ούζο Πλωμαρίου

Εδώ και 127 χρόνια παράγεται στο Πλωμάρι της Λέσβου ένα απόσταγμα με αγάπη και μεράκι. Ένα παραδοσιακό ούζο που με την πρώτη του γουλιά είναι σαν να γεύεσαι την ίδια την Ελλάδα κι αυτό δεν είναι άλλο από το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου.

Γλυκόπιοτο και σπιρτόζικο, αρωματικό και φίνο, δροσερό και παρεϊστικο. Όσα επίθετα κι αν χρησιμοποιήσεις για να το περιγράψεις, είναι σίγουρο ότι με την πρώτη γουλιά το Ούζο Πλωμαρίου σου δίνει τη βεβαιότητα ότι έχει γεννηθεί μέσα στην ελληνική ψυχή.

Φέτος, το Ούζο Πλωμαρίου υποδέχεται τον χειμώνα με ένα νέο διαφορετικό τηλεοπτικό. To motto «Πόσα Καλοκαίρια κρύβει μέσα του ο Χειμώνας;» βασίζεται σε μια πραγματική κατάσταση που βιώνουμε όλοι. Είναι αυτή μας η διάθεση και λαχτάρα να απολαύσουμε και να χορτάσουμε κάθε στιγμή ήλιου, οποιαδήποτε εποχή του χρόνου. Έχουμε την τύχη να ζούμε σε μια χώρα, όπου το καλοκαίρι με την «κλασική» έννοια, μπορούμε να το ζούμε και πέρα από τους θερινούς μήνες.  Ο λαμπερός ελληνικός ήλιος δημιουργεί «μικρά καλοκαίρια» όλο τον χρόνο και βέβαια και τον χειμώνα!

Τα καλοκαίρια του χειμώνα έχουν την ίδια γεύση, μοναδικές ημέρες ηρεμίας που μας παρακινούν να κάνουμε ένα διάλειμμα, να αφήσουμε για λίγο τον χειμώνα στην άκρη και να δημιουργήσουμε στιγμές μαγικές. Μας φτιάχνουν την διάθεση, μας γεμίζουν αισιοδοξία και μας κάνουν να παραμερίσουμε την ρουτίνα και να ζήσουμε ελεύθερα, απολαμβάνοντας μέρες φωτεινές, ανέμελες…τα «καλοκαίρια του Χειμώνα». Ας δώσουμε λοιπόν υπόσχεση ότι δεν θα χάσουμε ούτε ένα!

Τα συστατικά για τη δημιουργία ανεξίτηλων και ξέγνοιαστων αναμνήσεων στα καλοκαίρια του χειμώνα είναι λιτά και απλά: τα αγαπημένα μας πρόσωπα, χαμόγελο, ο ξανθός χειμωνιάτικος ήλιος και φυσικά το Ούζο Πλωμαρίου που συμπληρώνει την κάθε στιγμή. Γιατί όταν «Έχει Ήλιο, έχει Πλωμάρι»!

Στην υγειά μας!

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter