Ειδήσεις
Home / Νεα προιοντα / Τα Ηπειρώτικα Αυγά παρουσιάζουν δύο νέους premium κωδικούς

Τα Ηπειρώτικα Αυγά παρουσιάζουν δύο νέους premium κωδικούς

Φανταζόσασταν ποτέ ότι θα μπορούσατε να απολαμβάνετε, φρέσκα αυγά, με ονομασία προέλευσης που να φέρνουν στο πιάτο σας γεύση απ’ το χωριό, αλλά ταυτόχρονα να έχουν premium χαρακτήρα; Τα Ηπειρώτικα Αυγά το έκαναν πράξη, μέσα από το νέο τους δυναμικό λανσάρισμα.

Έτσι, παρουσιάζουν δύο νέους, καινοτόμους κωδικούς: τα Ηπειρώτικα Αυγά ελευθέρας βοσκής από κότες ταϊσμένες με κόκκινο καλαμπόκι, θυμάρι και ρίγανη και τα Ηπειρώτικα Αυγά αχυρώνα, επίσης από κότες ταϊσμένες με κόκκινο καλαμπόκι, θυμάρι και ρίγανη. Οι δύο νέοι κωδικοί παράγονται αποκλειστικά στη νέα μονάδα, στο Καλπάκι Ιωαννίνων και οι λόγοι που θα κατακτήσουν ξεχωριστή θέση στο διατροφολόγιο και την προτίμησή σας, είναι τρεις. Χάρη στο κόκκινο καλαμπόκι, ο κρόκος του αυγού έχει έντονο χρώμα θυμίζοντας έτσι τον κρόκο των «χωριάτικων» αυγών που όλοι γνωρίζουμε. Επίσης, το μίγμα πρωτεϊνών του καλαμποκιού δίνει ένα σφιχτό και συνεκτικό ασπράδι, χαρίζοντας έτσι ένα υψηλής ποιότητας  αποτέλεσμα σε κάθε χρήση μαγειρικής ή ζαχαροπλαστικής. Ακόμη, χάρη στη διατροφή των ορνίθων που βασίζεται στον συνδυασμό του καλαμποκιού, της ρίγανης και του θυμαριού, τα συγκεκριμένα αυγά έχουν διακριτικό άρωμα και μοναδική γεύση.

Ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο είναι ότι τα Ηπειρώτικα Αυγά βρίσκονται στα σημεία λιανικής πώλησης της χώρας μέσα σε 24 ώρες από την παραγωγή τους, μέσω του δικτύου διανομής του Α.Π.Σ.Ι. «ΠΙΝΔΟΣ». Με αυτόν τον τρόπο οι καταναλωτές έχουν στο τραπέζι τους πραγματικά φρέσκα αυγά από την Ήπειρο.

Οι συσκευασίες των Ηπειρώτικων Αυγών από κότες ταϊσμένες με κόκκινο καλαμπόκι, θυμάρι  και ρίγανη, είναι χάρτινες από ανακυκλωμένο υλικό και επομένως φιλικές προς το περιβάλλον. Η συσκευασία των αυγών  ελευθέρας βοσκής ξεχωρίζει χάρη στην ανάγλυφη χρυσοτυπία της, ενώ του αχυρώνα μέσα από την ανάγλυφη ασημοτυπία της. Τα δύο αυτά στοιχεία αναδεικνύονται πάνω στο μαύρο φόντο της συσκευασίας, δημιουργώντας μία κομψή και διακριτική αντίθεση.

Τα  Ηπειρώτικα Αυγά αποδεικνύουν για μία ακόμη φορά, ότι βασιζόμενα στην τεχνογνωσία τους, δεν σταματούν να εξελίσσονται και να καινοτομούν, προσφέροντας πάντα αυγά άριστης ποιότητας από την Ήπειρο στους καταναλωτές όλης της χώρας.

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter