Ειδήσεις
Home / Νεα προιοντα / Τα εξωτικά ρύζια της 3αλφα με νέα εμφάνιση

Τα εξωτικά ρύζια της 3αλφα με νέα εμφάνιση

Ένα ταξίδι στις Γεύσεις του Κόσμου ξεκινάει με συνοδοιπόρο την ανανεωμένη αρωματική σειρά της 3αλφα, της ελληνικής εταιρείας που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Έλληνα καταναλωτή εδώ και πάνω από 50 χρόνια.

Η 3αλφα – ΑΦΟΙ Κ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Α.Ε.Β.Ε., έχοντας πάντα ως γνώμονα να μας προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας, επιλέγει και επεξεργάζεται με το ιδιαίτερο μεράκι της μοναδικές ποικιλίες από τα πέρατα του κόσμου δημιουργώντας 5 μοναδικά προϊόντα που αποτελούν τα αρωματικά ρύζια της σειράς 3αλφα «Γεύσεις του Κόσμου».

H ποιότητά τους παραμένει πάντα η ίδια, αλλάζει μόνο… η «εμφάνιση».

Οι νέες, μοντέρνες συσκευασίες των Jasmine, Basmati, Risotto, Parboiled με Wild Rice και Basmati με Wild Rice μάς «συστήνονται» ξανά σε γήινες ματ αποχρώσεις με ethnic στοιχεία. Ένα στοιχείο σχετικό με την χώρα προέλευσης της κάθε εκλεκτής ποικιλίας ρυζιού αποτελεί το παράθυρο της συσκευασίας για να δούμε το προϊόν αλλά και τη μαγεία που κρύβεται στους αμέτρητους γευστικούς συνδυασμούς.

Από την Ινδία και τη Ταϊλάνδη και από τους ορυζώνες της Ιταλίας μέχρι τις λίμνες της Αμερικής, οι εκλεκτές ποικιλίες των αρωματικών ρυζιών από τη σειρά Γεύσεις του Κόσμου της 3αλφα, «προσγειώνονται» στο καθημερινό μας τραπέζι δίνοντάς μας την ευκαιρία να τα απολαύσουμε και να ταξιδέψουμε με το νου σε χώρες μακρινές…

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin