Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Τα αποστάγματα Μπαμπατζίμ στην έκθεση «Ελληνικό Απόσταγμα 2018»

Τα αποστάγματα Μπαμπατζίμ στην έκθεση «Ελληνικό Απόσταγμα 2018»

Με δυναμική παρουσία θα συμμετέχουν φέτος τα μοναδικά αποστάγματα του Ανέστη Μπαμπατζιμόπουλου στην έκθεση γευσιγνωσίας «Ελληνικό Απόσταγμα» 2018, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Ιανουαρίου, στην Αίθουσα Ολυμπία, στην Αίγλη Ζαππείου. Μάλιστα, ο ίδιος ο Ανέστης Μπαμπατζιμόπουλος θα είναι ο επίτιμος καλεσμένος στην παράλληλη εκδήλωση της έκθεσης με θέμα την «Ελληνική Μουσική και Αποστάγματα».

Η έκθεση, στην οποία πρωταγωνιστούν αποκλει­στικά τα επώνυμα ελληνικά αποστάγματα όπως το τσίπουρο, η τσικουδιά, το ούζο, τα αποστάγματα σταφυλής και τα παραδοσιακά και μη ελληνικά ηδύποτα (λικέρ), ανοίγει τις πόρτες της για 3η φορά στο Αθηναϊκό κοινό. Επαγγελματίες αλλά και λάτρεις των αποσταγμάτων θα έχουν έτσι την ευκαιρία να δοκιμάσουν την πλούσια γκάμα των επώνυμων ελληνικών αποσταγμάτων, να ανακαλύψουν νέες γεύσεις και να εκτιμήσουν τη διαφορετικότητά τους.

Στο ομώνυμο περίπτερο της έκθεσης οι επισκέπτες θα μπορέσουν να γευτούν τα γνωστά Ούζο και Τσίπουρο Μπαμπατζίμ, καθώς και τη σειρά αποσταγμάτων στεμφύλων σταφύλης  Μπαμπατζίμ που συνθέτουν προϊόντα διπλής απόσταξης από εγχώριες αλλά και διεθνείς, εξέχουσες ποικιλίες σταφυλιών.

*Η εμπορική διάθεση όλων των προϊόντων του Ανέστη Μπαμπατζιμόπουλου γίνεται από την Ελληνικά Κελλάρια Οίνων Α.Ε.

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter