Ειδήσεις
Home / Top Slider / Συνεργασία McDonald’s και Coca Cola στην αγορά έτοιμου (RTD) καφέ

Συνεργασία McDonald’s και Coca Cola στην αγορά έτοιμου (RTD) καφέ

Στην αγορά των έτοιμων ροφημάτων καφέ (RTD) εισέρχεται η McDonald’s σε συνεργασία με την Coca Cola. Συγκεκριμένα, η McDonald’s ανακοίνωσε ότι πρόκειται να λανσάρει στις ΗΠΑ, μια σειρά ροφημάτων έτοιμου καφέ (RTD McCafe Frappe) για την αγορά λιανικής, σε συνεργασία με την The Coca Cola Company.

Το λανσάρισμα –που θα συμβάλλει στην επέκταση της McDonald’s στην αγορά του retail- θα πραγματοποιεί στις ΗΠΑ, στις αρχές του 2018. Το νέο προϊόν θα κυκλοφορήσει αρχικά σε τρεις γεύσεις: καραμέλα, βανίλια και μόκα.

Η κίνηση αυτή, πραγματοποιείται στο πλαίσιο του επαναλανσαρίσματος που πραγματοποιεί η εταιρεία στην «εμπειρία» McCafe, με μια νέα εικόνα, νέα ροφήματα espresso και εκτεταμένες προσφορές στη λιανική.

Τα νέα εμφιαλωμένα ροφήματα θα συμπληρώσουν τη σειρά “whole bean”, “ground” και “single” καφέ που είναι διαθέσιμα στο retail στις ΗΠΑ.

Ο Chris Kempczinski, πρόεδρος της McDonald’s USA, δήλωσε: «Κατανοούμε πόσο σημαντική είναι η κουλτούρα του καφέ για τους καταναλωτές και είμαστε προσηλωμένοι στο να ανταποκριθούμε σε αυτή τη ζήτηση, με την γεύση, την ευκολία και την αξία που μόνο η McDonald’s μπορεί να προσφέρει».

Σημειώνεται ότι η αγορά RTD καφέ στις ΗΠΑ, αγγίζει τα 2 δισ. δολάρια σε ετήσια βάση.

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Google+
Google+