Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Συνεχίζεται η επιτυχημένη πορεία της OLIX OIL με συνεχείς διακρίσεις

Συνεχίζεται η επιτυχημένη πορεία της OLIX OIL με συνεχείς διακρίσεις

Έξι ακόμη Βραβεία Ποιότητας, αυτή τη φορά στο Διεθνή Διαγωνισμό Ελαιολάδου Anatolian IOOC 2021, υπογραμμίζουν, για άλλη μια φορά, τη διεθνή αναγνώριση που λαμβάνουν τα προϊόντα μας για την αξεπέραστη ποιότητα και την αριστεία τους. Συνολικά, τα προϊόντα μας έχουν λάβει συνολικά 70 βραβεία σε Διεθνείς διαγωνισμούς σε όλο τον κόσμο.

Συγκεκριμένα, το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο μας, ποικιλίας Μανάκι, NATE Manaki Premium, κατάφερε να αποσπάσει τη σημαντικότερη διάκριση BEST IN CLASS ενώ στο σύνολο η OLIX OIL επιβραβεύτηκε με ακόμη 2 ΑΣΗΜΕΝΙΑ και 3 ΧΑΛΚΙΝΑ ΒΡΑΒΕΙΑ.  Μπορείτε να δείτε όλα τα βραβεία εδώ:

https://www.olixoil.com/el/awards

Η επιλεγμένη ομάδα συνεργατών μας ακολουθώντας την παράδοση που κληρονόμησε από τις προηγούμενες γενιές, ξεκινά την παραγωγή λίγες ώρες από τη στιγμή της ελαιοσυγκομιδής, σε χαμηλή θερμοκρασία και με ελάχιστη χρήση νερού. Παρόλο που η συγκεκριμένη διαδικασία έχει ως αποτέλεσμα μικρότερη ποσότητα παραγωγής και υψηλότερο κόστος, διασφαλίζει την άριστη ποιότητα του ελαιόλαδου καθώς παραμένει πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, διατηρώντας άριστα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά. Επιπλέον, η «εξαγωγή ή έκθλιψη εν ψυχρώ» επιτρέπει τη χαμηλή οξύτητα των ελαιόλαδων, μιας από τις πιο βασικότερες ιδιότητες του ελαιόλαδου.

Ο Διεθνής Διαγωνισμός Ελαιολάδου Anatolian IOOC 2021® είναι ένας σημαντικός θεσμός στο χώρο του Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου με μια ομάδα εξαιρετικών δοκιμαστών-σομελιέρ ελαιολάδου, με διεθνές προφίλ, που διασφαλίζουν τη σωστή διαδικασία του διαγωνισμού και την αξιολόγηση των δειγμάτων ακολουθώντας αυστηρά τους κανόνες και τις προδιαγραφές του IOC (International Olive Council).

Η Olix Oil International είναι μια κορυφαία εταιρεία που παράγει, τυποποιεί και εμπορεύεται αγνό, Eξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο υψηλής ποιότητας καθώς και άλλα premium προϊόντα τροφίμων σε όλο τον κόσμο, χρησιμοποιώντας τις πλέον σύγχρονες μεθόδους ελέγχου σε όλα τα στάδια παραγωγής. Όλα τα προϊόντα που φέρουν την υπογραφή μας συνδυάζουν αρμονικά τρία σημαντικά χαρακτηριστικά: υπεροχη γευση, εξαιρετική ποιότητα, πλούσια ποικιλία.

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter