Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Στρατηγική συνεργασία Gaia Επιχειρείν και Άξιον Αγροτική

Στρατηγική συνεργασία Gaia Επιχειρείν και Άξιον Αγροτική

Η Gaia Επιχειρείν Α.Ε. και η και Άξιον Αγροτική  Μ.ΕΠΕ ανακοινώνουν ότι προχωρούν σε μια μεταξύ τους στρατηγική συνεργασία. Σκοπός τους είναι η βελτίωση της θέσης όσων παράγουν, μεταποιούν και διακινούν, αγροτικά και, ειδικότερα, ελαιοκομικά προϊόντα.
Ο κ. Γιάννης Κουφουδάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της  Gaia Επιχειρείν είπε ότι: «Η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ επιθυμεί να αποτελέσει το σταθερό σημείο πάνω στο οποίο θα πατήσουν οι δημιουργικές δυνάμεις για να ανακινήσουν την ελληνική αγροτική γη. Η ανταποδοτική διαχείριση των ευρωπαϊκών και εθνικών ενισχύσεων αποτελεί βασικό στοιχείο για τον αγροτικό τομέα. Η ανάπτυξη της αγροτικής μας οικονομίας, στηρίζεται επομένως σε όσους διαθέτουν γνώση και εμπειρία στην παραγωγή και εμπορία των αγροτικών προϊόντων. Είμαι βέβαιος ότι η συνεργασία αυτή θα προσφέρει   πολλαπλά οφέλη».
Από την πλευρά της Άξιον Αγροτική, ο Διευθύνων Σύμβουλoς κ. Βασίλης Ζαμπούνης δήλωσε: «Η ΑΞΙΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ υπηρετεί δυο βασικές αρχές: Την έννοια της Συνεργασίας, και την τήρηση των κανόνων μέσα σε ένα ευρύτερα αποδεκτό πλαίσιο και πάντα προς όφελος της Ελληνικής γεωργίας. Και οι δύο αυτές αρχές είναι απαραίτητες προκειμένου να ξεφύγει η χώρα μας από τον κλοιό της οικονομικής κρίσης και να επιτευχθεί μία βιώσιμη παραγωγική ανασυγκρότηση του αγροτικού της τομέα. Η ιστορία της ΑΞΙΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ διαθέτοντας πολλά παραδείγματα μεγάλων και επιτυχημένων συνεργασιών όπως και βαθιά γνώση των κανόνων που διέπουν την ενωσιακή γεωργία συνεχίζει και τώρα με τις ίδιες βασικές αρχές».
Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter