Ειδήσεις
Home / Top Slider / Στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ εντάσσεται η εταιρεία evlogia

Στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ εντάσσεται η εταιρεία evlogia

Η Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ υποδέχεται την εταιρία evlogia, που αποτελεί μια ακόμη αμιγώς ελληνική επιχείρηση η οποία ενστερνίζεται το όραμα τις ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ και τις καινοτόμες συνέργιες των Μελών της.

Η εταιρία evlogia, της οικογένειας Ποταμίτη, με πολυετή εμπειρία στην παραγωγή και διάθεση ελληνικών καταναλωτικών προϊόντων εδρεύει στο Αγρόκτημα Πινακάδες  Ναυπακτίας και το αγρόκτημά της εκτείνεται σε έκταση 84 στρεμμάτων. Η εταιρία δραστηριοποιείται στον τομέα της παραγωγής χειροποίητης μαρμελάδας, χωρίς ζάχαρη και συντηρητικά από φρέσκα φρούτα συνεργαζόμενων Ελλήνων παραγωγών, καθώς και τυποποίησης μελιού, ταχίνι και φυστικοβούτυρου.

Το νέο Μέλος της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ καινοτομεί δημιουργώντας μοναδικές γεύσεις με προϊόντα απαλλαγμένα από συντηρητικά και ζάχαρη και συλλέγοντας μέλι από την ευρύτερη περιοχή της Ναυπακτίας. Η evlogia κυκλοφορεί στην αγορά 20 μοναδικές μαρμελάδες, τόσο απλές όσο και πανδαισίας φρούτων καθώς και μαρμελάδες με αποστάγματα ούζου, τσίπουρου και μαστίχας. Το brand, έχει ως όραμα να προσφέρει στους καταναλωτές τα ευεργετήματα της ελληνικής φύσης στην πιο απολαυστική τους μορφή.

Η εταιρία- Μέλος της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ εναρμονίζεται πλήρως με τις αξίες και τα ιδανικά της Πρωτοβουλίας για την περαιτέρω ανάπτυξη του ελληνικού επιχειρείν και την άνθισή του μέσα από την εποικοδομητική σύμπραξη παραγωγικών-μεταποιητικών εταιριών από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter