Ειδήσεις
Home / Retail / “Σκλαβενίτης” από την Τρίτη, η πρώην ναυαρχίδα της Carrefour -Μαρινόπουλος

“Σκλαβενίτης” από την Τρίτη, η πρώην ναυαρχίδα της Carrefour -Μαρινόπουλος

Με ταχείς ρυθμούς προχωρεί η μετονομασία του δικτύου καταστημάτων της Μαρινόπουλος, σε Σκλαβενίτης. Τη μετάβαση στη νέα εποχή για τα πρώην καταστήματα Μαρινόπουλος, σηματοδοτεί το άνοιγμα σήμερα Τρίτη, του καταστήματος στην λεωφόρο Αλίμου, υπό την επωνυμία «Σκλαβενίτης».

Πρόκειται για το πρώτο κατάστημα Continent -και μετέπειτα Carrefour-, επί ελληνικού εδάφους, το οποίο θα βρίσκεται πλέον σε πλήρη λειτουργία. Ο ανεφοδιασμός στα ράφια πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα και οι εργασίες ήταν πυρετώδεις αυτές τις ημέρες ώστε να είναι όλα έτοιμα και τελικά να ανοίξει σήμερα. Τα επίσημα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν μετά το Πάσχα.

Ταυτόχρονα προχωρά η αλλαγή στις ταμπέλες στα 362 καταστήματα της Μαρινόπουλος που έχουν περάσει από την 1η Μαρτίου στον έλεγχο της εταιρείας Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτη. Στόχος είναι έως το τέλος του μήνα να έχουν κατέβει όλες οι ταμπέλες της Μαρινόπουλος και μέσα στο επόμενο διάστημα να έχει αναρτηθεί η ταμπέλα της Σκλαβενίτης. Με ταχείς ρυθμούς συνεχίζεται και η τροφοδοσία του δικτύου των πρώην καταστημάτων της Μαρινόπουλος, με απώτερο στόχο πριν το Πάσχα, το δίκτυο να είναι σε θέση να εξυπηρετήσει τους καταναλωτές.

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter