Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Semeli: Ημερίδα οινογνωσίας στη Δημητσάνα

Semeli: Ημερίδα οινογνωσίας στη Δημητσάνα

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς διοργανώνει, την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου, ημερίδα και μάθημα οινογνωσίας στο Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης, στη Δημητσάνα, καθώς και επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της εταιρείας παραγωγής ελληνικών οίνων υψηλής ποιότητας Semeli, στη Νεμέα.

Με κοινή ρίζα ονομασίας σε όλες σχεδόν τις γνωστές αρχαίες και σύγχρονες διαλέκτους, το προσφιλέστερο ποτό συνοδεύει τη χαρά και τη λύπη μας από τα βάθη των αιώνων. Ειδικοί οινολόγοι από τη Semeli θα βοηθήσουν να ξεκλειδώσουμε τα μυστικά του οίνου και να μάθουμε με τι και πώς πρέπει να τον συνοδεύουμε.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Όσοι συμμετάσχουν στην ημερίδα θα έχουν έκπτωση 20% στο πωλητήριο του Υπαίθριου Μουσείου Υδροκίνησης και έκπτωση 20% (6 φιάλες) ή 30% (περισσότερες από 6 φιάλες) στο Οινοποιείο Semeli.

Δηλώσεις συμμετοχής: κ. Ήρα Παπαδοπούλου, στο e-mail: papadopouloui@piraeusbank.gr ή στο τηλ. 27950 31630 (Δευτέρα- Παρασκευή, 10:00 – 14:00).

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin