Ειδήσεις
Home / Top Slider / Σελόντα: Σε συζητήσεις με την Δίας Ιχθυοκαλλιέργειες

Σελόντα: Σε συζητήσεις με την Δίας Ιχθυοκαλλιέργειες

Σε συζητήσεις με την Δίας Ιχθυοκαλλιέργειες και τους πιστωτές της, βρίσκεται η διοίκηση της Σελόντα -η πλειοψηφία του μετοχικού κεφαλαίου της οποίας έχει περιέλθει στις πιστώτριες τράπεζες-, όπως επιβεβαιώνεται σε ανακοινώσεις που εξέδωσαν σχετικά, οι δύο πλευρές.

Στην ανακοίνωσή της, η εταιρεία σημειώνει: «Σε απάντηση της από 07.04.2015 (Αρ. Πρωτ. 1245) Επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και για την πληρέστερη ενημέρωση του επενδυτικού κοινού στο πλαίσιο των υποχρεώσεων που απορρέουν από το άρθρο 2 της απόφασης 5/204/2000 του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, όπως ισχύει, η Εταιρεία αναφερόμενη σε δημοσίευμα της ιστοσελίδας του “Euro2day” της 07.04.2015, σας γνωρίζει ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με την «ΔΙΑΣ ιχθυοκαλλιέργειες Α.Β.Ε.Ε» και τους πιστωτές αυτής, σχετικά με τα σχέδια αναδιάρθρωσης του χρέους και εξυγίανσης της τελευταίας, χωρίς όμως αυτές οι συζητήσεις να έχουν οριστικοποιηθεί.

Σε κάθε δε περίπτωση, η Εταιρεία, δεσμεύεται να ενημερώσει πλήρως και εγκαίρως το επενδυτικό κοινό και τις Αρχές, όταν υπάρχουν εξελίξεις ή αποφάσεις επι του ανωτέρω θέματος.

Η παρούσα δημοσιοποιείται κατόπιν σχετικού ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς»

Σε αντίστοιχη ανακοίνωσή της, η Δίας αναφέρει:

«Κατόπιν σχετικού ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς (07.04.2015) το οποίο αφορούσε δημοσιεύματα της ιστοσελίδας “euro2day.gr” με τίτλο «Γάμος Σελόντα –Δία και στο βάθος …deal με Νηρέα», η «ΔΙΑΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ Α.Β.Ε.Ε.» (η «Εταιρεία») ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι :

η Διοίκηση της Εταιρείας βρίσκεται σε συνεχείς συζητήσεις με τις δανείστριες τράπεζες, τους πιστωτές και προμηθευτές της -μεταξύ των οποίων και η εταιρεία «ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΑ ΣΕΛΟΝΤΑ Α.Ε.Γ.Ε.»- με σκοπό την αναδιάρθρωση του χρέους της και την εξυγίανσή της.

Οι σχετικές συζητήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη χωρίς να έχουν ολοκληρωθεί και χωρίς να έχουν καταλήξει σε μία οριστική συμφωνία.

Η Διοίκηση της Εταιρείας θα ενημερώνει το επενδυτικό κοινό για οποιαδήποτε εξέλιξη επί του ανωτέρω θέματος».

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter